Razlog više da kupujemo na Asosu: lansirana prva kolekcija dodataka za dom

Sljedeći uzore poznatih robnih marki poput primjerice Zare ili H&M-a, popularni britanski high street brand Asos pokrenuo je kolekciju detalja i manjih komada namještaja za kućanstvo. Pogledajte što je sve u ponudi od 4. veljače

 

Asos je poznata internetska adresa na kojoj se odijevaju i mnogi Hrvati, a odsada će i novom, proširenom ponudom ovog poznatog high street branda moći uređivati i svoj dom, vikendicu, ured, vrt… Naime, po uzoru na Zaru ili pak H&M, nakon odjeće i beauty proizvoda te ponude drugih brendova iz sfere produkt dizajna Asos je kreirao svoju vlastitu liniju proizvoda za kućanstvo – od sitnih dekorativnih i uporabnih detalja pa sve do manjih komada namještaja. U ovoj poznatoj web trgovini moguće je od jučer, 4. veljače naći sitnice za dom po vrlo povoljnim cijenama već za 6 funti, odnosno 50 kuna!

Prva kolekcija, nazvana Supply, modernog je, trendi i jednostavnog dizajna, s daškom retro štiha, nerijetko inspirirana 60-im i 70-im godinama prošlog stoljeća. Svidjet će se prije svega mlađim generacijama koje vole eksperimentirati sa stilovima, bojama, uzorcima i oblicima. No, kada se pogledaju svi proizvodi lako se može steći dojam da će svi pronaći svoje statement komade koje će obožavati.

Njihovi proizvodi, s obzirom na cijenu i atraktivan dizajn vjerojatno će pobuditi veći interes nego brendovi proizvoda za dom koje je Asos do sada imao u ponudi – Mimo, Sass&Belle te Chickadee. Ljubiteljima Asosa i detalja za dom na raspolaganju je 160 različitih proizvoda – od ručnika, dozatora za sapun, preko tacni, čaša, košara i lampi pa sve do organizatora za radni stol.

Za vas smo odabrali nekoliko komada iz eklektične kolekcije Supply!

Komentari