Nova linija ručnika s potpisom Mirjane Mikulec

Nakon uspjeha s mirisnim svijećama, renomirana dizajnerica interijera lansirala je i vlastitu liniju ručnika za plažu i kupaonicu.

Ručno izrađeni od najfinijih prirodnih materijala kao što su organski pamuk i bambus, ručnici će zadovoljiti najrazličitije ukuse i potrebe. U ponudi su različite veličine, boje i uzorci, što jamči da će svatko pronaći nešto za svoj dom.

Foto: Ivana Niskota
Foto: Ivana Niskota

„Željela sam se odmaknuti od uobičajenih, pomalo dosadnih ručnika kakve najčešće viđamo u kupaonicama i pokazati da i ovi stanari kupaonica mogu biti detalj koji će vizualno oplemeniti prostor. Pazila sam da budu dovoljno neutralni da odgovaraju svim stilovima i ukusima, ali i dovoljno upečatljivi i zanimljivi. Tako je zapravo nastala cijela linija i nadam se da će zadovoljiti sve ukuse“, istaknula je Mirjana Mikulec i dodala kako u skoroj budućnosti namjerava dodatno obogatiti liniju.

Uz one kupaonske, u ponudi su i ručnici za plažu koje krase pomponi i popularni geometrijski motivi. Tražite li idealnog suputnika za ljetne dane uz more ili bazen, ovi simpatični ručnici jamačno će privlačiti pažnju ma gdje se nalazili.

Cijelu kolekciju ručnika Mirjane Mikulec možete pronaći na prodajnim mjestima Perfecte Dreams i Naftaline.

Komentari