Stižu nam proljeće i nova, 23. sezona InDizajna! Evo što vas očekuje u novim epizodama

Savršena uvertira za službeni početak proljeća stiže u vidu novih epizoda omiljene emisije iz svijeta interijera i uređenja doma. InDizajn, najdugovječniji domaći TV format ove tematike, s vama je od nedjelje, 19. ožujka!

 


Prva i najdugovječnija domaća emisija iz svijeta dizajna i uređenja doma nakon kratke stanke u kojima su se snimale nove epizode, vraća se na male ekrane. Nova, 23. sezona, kreće u nedjelju, 19. ožujka, u prijepodnevnom terminu na programu RTL-a.

U novih 12 epizoda očekuju vas trendovi, informacije i inspiracija iz svijeta interijera i opremanja doma, kao i novi projekti koje je dizajnerica stvarala sa suradnicima iz svoga studija.

Gledatelje također očekuju odlični savjeti, preporuke i trikovi kojima će svoj dom učiniti lijepim i udobnijim mjestom neovisno o budžetu ili ukusu.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

InDizajn tim predvođen Mirjanom Mikulec nastavlja s predstavljanjem zanimljivih projekata drugih arhitekata kao i životnih prostora koje su vlasnici sami uređivali. Tako će već u prvoj epizodi vrata svoga ugodnog i profinjenog doma otvoriti mlada hrvatska dizajnerica, a nakon toga uslijedit će i dizajnerske priče i trendovi iz susjedstva. Dizajnerica i njezina tv ekipa posjetili su Ljubljanu te snimili reportaže o dva atraktivna interijera, a u travnju se spremaju u Milano na najpoznatiji međunarodni sajam interijera, Salone del Mobile.

Arhitekti studija Mirjana Mikulec i polaznici škole dizajna na prošlogodišnjem Salone del Mobile / Foto: InDizajn

„Naš tim redoviti je posjetitelj sajma na kojem se može vidjeti najbolje od najboljeg u svijetu dizajna i opreme za dom. Jedva čekamo to predstaviti našim gledateljima i pratiteljima, kao i sve ostale priloge koje smo spremali posljednjih mjeseci. I u novoj sezoni nastojali smo slijediti koncept kojim stvaramo raznolik i slojevit sadržaj kako bismo svakome ponudili ono što ga zanima: od luksuznih interijera pa sve do onih manjih, niskobudžetnih, različitih stilova i namjena. Tako ćemo u ovoj sezoni imati i pretvaranje podruma u prostor za obiteljska druženja te se pozabaviti aktualnom temom održivog uređenja“, otkriva urednica i voditeljica emisije Mirjana Mikulec koja ne skriva radost zbog nagradnih i humanitarnih preuređenja u novoj sezoni.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

„Potrudili smo se i oko makeovera koje su gledatelji osvojili na našem sada već tradicionalnom nagradnom natječaju Iznenadi me te meni najdražih u kojima smo pomogli uređenju kuhinje u obiteljskoj kući u Petrinji te blagovaonice za male korisnike Dječjeg doma sv. Marko Križevčanin u Križevcima“, dodaje Mikulec.

Idejno rješenje Mirjana Mikulec interijeri

Dok čekate nove trendove, ideje i savjete za uređenje doma, pratite nas na Facebooku, ali i Instagramu.

Osim što nove epizode InDizajna s Mirjanom Mikulec možete pratiti svake nedjelje prijepodne na RTL-u, te reprize iduću subotu na RTL2, na našoj stranici www.indizajn.hr. i YouTube kanalu možete naknadno pogledati pojedinačne priloge kao i kompletne emisije.

Idejno rješenje Mirjana Mikulec interijeri
Komentari