Ovo su najljepše putne šalice: novi komadi domaćeg brenda Marinski Heartmades

Putne šalice koristimo sve više i postale su dio naše svakodnevice. Naglasak je uglavnom bio na funkcionalnosti, ali sada su stigle jedne koje pored toga imaju i visoku dozu estetike!

 


Marina Marinski, riječka kreativka, inače profesorica povijesti umjetnosti i informatike, stoji iza brenda Marinski Heartmades unutar kojega nastaju prekrasne šalice, zdjelice, tanjurići, vaze, držači za jaja, božićni i uskrsni ukrasi od keramike.

U iduće dvije fotografije možete vidjeti dio njezinih proizvoda koje je moguće nabaviti u dućanima koji nude domaći produkt dizajn te na Marininom web shopu.

Foto: Marinski Heartmades

Foto: Marinski Heartmades

Foto: Marinski Heartmades

Svojoj kolekciji koja ima vjerne obožavatelje i izvan granica Hrvatske Marina je dodala proizvod od kojega je sve krenulo – šalice. No, ove šalice ipak su malo posebnije budući da imaju silikonski poklopac na vrhu.

To ih čini idealnim za pohranu kave ili čaja dok ste u šetnji ili na putu, a svi oni koji vole dozu elegancije i originalnosti na ovakvim ‘to go’ gadgetima bit će oduševljeni da imaju svoj proizvod od keramike, a ne metala ili neke plastike, od čega se obično rade putne sitnice.

Foto: Marinski Heartmades

Ove putne šalice su kao i svi Marinini dosadašnji proizvodi prepoznatljivog stila i s efektom vodenih boja s obaveznom zlatnom linijom, u veselim i dinamičnim uzorcima te pastelnim nijansama koje podsjećaju na prirodu, bezbrižnost i ljepotu malih stvari.

Foto: Marinski Heartmades

 

 

Komentari