InDizajn sajam je iza nas, pogledajte još jednom kako nam je bilo

Uspjeh nedavno održanog 3. sajma InDizajn – Festivala modernog doma potaknuo nas je da već polagano počnemo s pripremama za novo izdanje za iduću jesen. Istovremeno sabiremo dojmove i uživamo u sjećanjima na ovaj posljednji… Podsjetite se s nama  kako nam je bilo!

Preko 80 izlagača na 5000 četvornih metara prostora, tisuće i tisuće posjetitelja tijekom četiri dana, 38 dodijeljenih nagrada posjetiteljima koji su imali najviše sreće na izvlačenju, pregršt novih inspiracija, ideja, trendova, noviteta u svijetu građevine, arhitekture, stanovanja…. Sve to dogodilo se na posljednjem i netom završenom sajmu InDizajn – Festival modernoga doma koji je poznata dizajnerica Mirjana Mikulec s partnerima RTL televizijom pripremila za ljubitelje dizajna i sve one u potrazi za dobrom inspiracijom.

Tijekom četiri dana sajam je bio ispunjen doista šarolikom publikom – studentima dizajna i arhitekture, ljudima iz struke, svima koji vole unutarnje uređenje i cijene estetiku, one koji opremaju svoj novi dom… Lijepo je bilo vidjeti sve generacije na jednom mjestu, a naročito cijele obitelji koje su vikend odlučile provesti u dvorani Arena, družeći se izlagačima i razgledajući njihovu ponudu.

To je timu Mirjane Mikulec i više nego dobra potvrda da već sada počnu pripremati novo izdanje sajma. Prve pripreme već su u tijeku, ali lijepo se podsjetiti kako nam je bilo…

Pogledajte video i krenite opet u šetnju InDizajn sajmom s nama!

 

Komentari