Spremite se za nove nastavke svoje omiljene emisije: počinje 14. sezona InDizajna

Vjerujemo da jednako kao i mi nestrpljivo iščekujete nove nastavke jedine domaće emisije iz svijeta dizajna. Već ove nedjelje, 7. listopada moći ćete se prepustiti čarobnom svijetu interijera u koji vas uvodi naša poznata dizajnerica Mirjana Mikulec.

 

Nova, 14. sezona ‘InDizajna s Mirjanom Mikulec’ unijet će više stila i funkcionalnosti u svačiji dom zahvaljujući zanimljivim inspiracijama i trendovima, korisnim savjetima, trikovima i idejama te prekrasnim interijerima. Noviteti u svijetu produkt dizajna i opremanja interijera prikazani u popularnoj i jedinoj domaćoj emisiji o interijerima, bit će zasigurno sjajno nadahnuće svima koji se spremaju na jesenski makeover doma ili opremanje svoga novoga doma.

 

Foto: Darko Mihalić

 

‘Naše vikend druženje sa svim ljubiteljima dizajna već je preraslo u tradiciju, tako smo i s našim gledateljima i u novoj sezoni u dobro poznatom terminu nedjeljom ujutro, a subotom u repriznom programu. To je idealno vrijeme za opuštanje uz omiljeni tv sadržaj koji odmara i istovremeno educira i nadahnjuje. Za vjerne gledatelje, ali i sve one koji će to postati, pripremili smo sjajne dizajnerske priče u kojima će doista svatko moći pronaći prava nadahnuća za svoj životni prostor, pronaći svoj omiljeni stil ili izbrusiti postojeći, informirati se o novitetima na tržištu i trendovima u unutarnjem uređenju’, izjavila je Mirjana Mikulec, dodajući kako će emisija kroz 12 nastavaka donijeti i svježe projekte koje potpisuje njezin studio te odvesti gledatelje iza vrata najljepših interijera diljem Hrvatske.

 

InDizajn

 

‘Nastojali smo kroz dobro poznate rubrike donijeti za svakoga ponešto, a vjerujem da će veliki interes pobuditi i prilozi ‘Riješi moj problem’ i ‘Iznenadi me’ u kojima gledatelje nagrađujemo popravljanjem problematičnih točaka u domu odnosno preuređenjem dijela neke prostorije. Jedva čekam naš prvi susret 7. listopada!’, poručila je Mirjana Mikulec.

Komentari