VOLITE LIJEP DIZAJN I IMATE MALI STAN? Pronašli smo podnu lampu koja ima još nekoliko uloga

Budući da nam svima nedostaje kvadrata u životnom prostoru, multifunkcionalan namještaj i detalji postali su dio svakog doma. Pronašli smo podnu lampu koja može biti i noćni ormarić u spavaćoj sobi ili pomoćni stolić u dnevnom boravku!

 

 


Osim osnovne, svaki interijer, da bi bio maksimalno funkcionalan i estetski zanimljiviji, treba imati i pomoćnu rasvjetu. Ona će svakom prostoru dati željenu atmosferu. Stoga su lampe, pored osnovne stropne rasvjete, sastavni element doma. A lampa koju smo pronašli i kojom smo se oduševili bit će odgovor na sve ovo, ali i još više.

Pored atraktivnog i elegantnog dizajna koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, podna svjetiljka KU300217 brenda Hsyile je i multifunkcionalna te će dobro poslužiti i u druge svrhe. Upravo ta multifunkcionalnost ju čini idealnom za manje prostore.

Foto: Amazon.com

Njezina primarna uloga je osvjetljavanje prostora, a može poslužiti i kao pomoćni stolić u dnevnom boravku pored sofe ili mini noćni ormarić u spavaćoj sobi, pored uzglavlja. No, svoje mjesto može naći u drugim prostorijama doma pa i u uredu, jer vam je, pored ambijentalne rasvjete, uvijek bitno imati i prostor za odlaganje.

Foto: Amazon.com

U hodniku primjerice, ploha stolića može poslužiti za odlaganje sitnica poput ključeva ili primjerice neke dekoracije. Istodobno će kombinacija brušenog mesinga i mramora od kojih je napravljena podići svaki prostor, a svjetlo doprinijeti da se osjećate ugodno. ‘Vitki’ dizajn omogućava da lampu s lakoćom preselite u drugu sobu.

Lampu možete nabaviti na Amazonu po cijeni od 95 dolara (oko 600 kn).

Komentari