BLAGDANSKA RADIONICA U ŠKOLI MIRJANE MIKULEC: pogledajte božićne vijence koje su izradili polaznici

U prostoru škole za dizajn Mirjane Mikulec ovih je dana održana kreativna radionica vijenaca za vrata i stolove. Pogledajte kako je bilo na radionici i kako izgledaju radovi polaznika!

 

 


Kreativne radionice izrade dekoracija su popularnije, a interes za njima raste naročito u dane božićnih blagdana, kada svoj životni prostor nastojimo ukrasiti do posljednjeg detalja. I to prije svega predmetima koje smo sami izradili!

Foto: Tarik Walid El Kawam

Oni omogućuju da nešto izradimo svojim rukama i tako izrazimo svoju kreativnost, dobro se zabavimo i opustimo, ali i da prostor u kojem živimo bude ukrašen autentičnim prigodnim sitnicama koje će pojačati blagdansku atmosferu.

Foto: Tarik Walid El Kawam
Foto: Tarik Walid El Kawam

Nerijetko dekoracije izrađujemo i kao božićne poklone prijateljima i članovima obitelji, jer DIY predmeti koje dobijemo na dar imaju posebnu draž i vrijednost.

Foto: Tarik Walid El Kawam

Stoga su mjesta za radionicu božićnih vijenaca u Školi za dizajn interijera by Mirjana Mikulec vrlo brzo bila popunjena. Polaznice su pod vodstvom dizajnera Nikole Pavlinića, u ugodnom ambijentu škole, nakon njegovog kratkog uvodnog predavanja o povijesti dekorativnih vijenaca i načinima izrade, krenuli u izradu.

Foto: Tarik Walid El Kawam

Za sve potrebne materijale – kolutove, zimzelene grane, svijeće, kuglice, mašne i ostale dekoracije se pobrinuo Bauhaus.

Foto: Tarik Walid El Kawam

Pritom im je dizajner pomagao svojim savjetima, potičući ih da što bolje ostvare svoje ideje i zamisli kako bi izradile vijenac iz snova koji će krasiti vrata ili stol u domu. Polaznice su naime, svoje vijence ponijele doma tako da sada imaju originalnu dekoraciju s vlastitim potpisom!

Foto: Tarik Walid El Kawam

 


Kako izgledaju radovi polaznica, pogledajte u nastavku!

 

 

Komentari