ISPUNJENJE SNOVA ZA OBOŽAVATELJE: stan Carrie iz ‘Seksa i grada’ sada se može i iznajmiti

Dok s nestrpljenjem iščekuju izlazak nove, sedme sezone ‘Seksa i grada’ koja će ići pod novim nazivom “And Just Like That’, obožavatelji mogu provesti noć u stanu jedne od junakinja Carrie Bradshaw

 


Obožavateljima ‘Seksa i grada’ sve je, što ima veze sa serijom, bilo bitno i danas ima kultni status. Iznimka nije ni stan jedne od junakinja, Carrie Bradshaw, a mnoge turističke ture vodile su upravo u Upper Esast Side kako bi se svi mogli slikati na slavnim stubama koje vode u zgradu.

 

Foto: Airbnb

Airbnb otišao je korak dalje uredivši, u suradnji s producentskom kućom Warner Bros stan nalik Carrienom koji će se moći iznajmiti. Poznata internetska platforma za iznajmljivanje kuća i stanova za odmor diljem svijeta za vrlo skromnu svotu od svega 23 dolara nudi noćenje u stanu poznate junakinje, s pogledom na drvored i stepeništa koja su tipična za njujorške ulice.

Foto: Airbnb

Stan, pored spavaće sobe i kutka za pisanje, na kojima Carrie piše svoje novinarske kolumne, ima, naravno, i garderobu iz snova. Ovo će za sve vjerojatno biti najatraktivniji dio stana. U prostranoj walk in garderobi nalaze se poznate dizajnerske kreacije koje je nosila Carrie, a gosti ih slobodno mogu isprobati, kao i sada već kultne štiklice i napraviti pravi mali fotosession za svoju dušu.

Foto: Airbnb

U paketu s noćenjem gostima je ponuđena, dok ispijaju Cosmopoliten i virtualna dobrodošlica Sarah Jessice Parker koja je utjelovila lik Carrie. Istovremeno će moći uživati u pogledu na detalje koji su krasili Carrein stan – ogrlice, odjeću, laptop, stari telefon i naravno, Manolo štikle.

 

Foto: Airbnb

Ljubitelji Seksa i grada koji žele ući u Carrieine haljine, pelerine i cipele i biti barem nekoliko sati dio omiljene im serije, mogu se prijaviti za rezervaciju od ponedjeljka, 8. studenog u 12:00 na airbnb.com/sexandthecity , a u stanu će moći prenoćiti samo 12. i 13. studenoga.

Komentari