H&M Home i Uncommon Matters: kolekcija detalja za dom u kojoj se kriju i odlični božićni pokloni

Amélie Riech poznata je arhitektica, dizajnerica nakita i vlasnica brenda Uncommon Matters. U suradnji s H&M-om stvorila je kolekciju detalja za dom, a u prodaji su od danas u odabranim H&M trgovinama i online.



„U H&M Home volimo istraživati nove kreativne suradnje i stvarati veze između interijera i nakita. U Amélie Riech pronašli smo savršenog partnera s odvažnim pristupom dizajnu. Ova suradnja predstavlja elegantne i upečatljive komade interijera i podsjeća nas na ljepotu svakodnevnih predmeta, obraćajući pažnju na izradu i kvalitetu.“ Kazala je Evelina Kravaev-Söderberg, kreativna direktorica.

FOTO: H&M

Kolekcija je nadahnuta nakitom, a uključuje pladnjeve, vaze, svijeće, svijećnjake i kutije za nakit. Svi komadi u kolekciji kreirani su s odvažnim estetskim i arhitektonskim pristupom.

 

FOTO: H&M

„Unsommon Matters inspiriran je arhitekturom koja graciozno ukrašava tijelo. Kreativno partnerstvo s H&M Home pružilo mi je priliku da se ova filozofija proširi i na interijere. Konačan rezultat je pravi nakit za vaš dom.“ Objasnila je Amélie Riech.

Cijelu kolekciju pogledajte ovdje.

FOTO: H&M

 

FOTO: H&M

FOTO: H&M

 

Komentari