DJEČJI KUTAK: Evo što očekuje vaše mališane na sajmu InDizajn

Ovogodišnji program na Dječjem kutku u sklopu sajma InDizajn – Festival modernog doma bogatiji je no ikad, a mališane očekuje pregršt zabave dok vi bezbrižno razgledavate ponudu izlagača.

 

Kao i svake godine, na četvrtom InDizajn sajmu osigurali smo Dječji kutak by Kraš gdje svoje najmlađe možete ostaviti da uživaju u igri i kreativnom izražavanju. Ovogodišnje izdanje Dječjeg kutka u organizaciji je Dječjeg Grada pa tako neće nedostajati igre, zabave, ali i edukacije za djecu, stoga nesmetano razgledajte sajamske novitete dok će se naši odgajatelji besplatno brinuti o vašim klincima i klincezama. Jedini uvjet je da su stariji od 3 godine.

Mališane očekuje odličan program prepun igre i zabave krojene upravo prema njihovim interesima.: kostimirani animatori, nastup mađioničara, dječje predstave, razne edukacije – sve to dio je bogatog programa Dječjeg kutka by Kraš koji mališanima jamči odličnu zabavu. Tu su i klincima neodoljivi slatkiši poput Ki-Ki bombona i Životinjskog carstva Milky Zoo čokoladica za koje se pobrinuo Kraš.

ČETVRTAK – 26.09. – U 18:00 SATI – ‘Vilinski čarobni prah’
PETAK – 27.09. – U 18:00 SATI – ‘Pustolovina u veseloj džungli’
SUBOTA – 28.09. – U 18:00 SATI – ‘Zvrkasti, veseli cirkus’
NEDJELJA – 29.09. – U 18:00 SATI – ‘Prozirna slova čarobnjaka Ljubeka’

Osim gore navedenog programa, mališane očekuju i dvije radionice koje vode studenti zagrebačke Likovne akademije pa će tako najmlađi moći razvijati svoju kreativnost uz studente i studentice nastavničkih smjerova na ALU. Obje kreativne radionice pod pokroviteljstvom Bauhausa besplatne su za sve polaznike, ali broj mjesta je ograničen stoga svi zainteresirani roditelji svoje mališane trebaju prijaviti putem linka.

DOĐITE S MALIŠANIMA: najmlađe na InDizajn sajmu očekuju besplatne kreativne radionice

Dok vaši mališani uživaju u čokoladicama i zabavi, prava Kraševa poslastica ipak je ona rezervirana za roditelje – u nagradnoj igri u sklopu ovogodišnjeg sajma jedan će sretni dobitnik osvojiti opremanje dječje sobe u vrijednosti od 7500 kuna.

Sajam InDizajn – festival modernog doma održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29. rujna, a cijena jednokratne ulaznice je 25 kuna. Za djecu do sedam godina ulaz na sajam je besplatan.

 

Komentari