SJAJAN DOMAĆI PROIZVOD: stolić Botanical ima kalendar koji prati zalijevanje biljaka

Domaći kreativci – Modulos i [kutnakvadrat] stvorili su jedinstven proizvod, koji oduševljava svojim dizajnom ali i inovativnim dodacima. Stolić Botanical služi kao pomoćni stolić, ali i mjesto za multifunkcionalnu zdjelu te kalendar kojim se može pratiti ritam zalijevanja biljaka

 

 

 

Hrvatski brendovi Modulos i [kutnakvadrat] dobro su poznati ljubiteljima produkt dizajna te biljkoljupcima. Modulos je tijekom posljednjih nekoliko godina postao prepoznatljiv po izradi praktičnih komada namještaja, a [kutnakvadrat] prije svega po ručno rađenim teglama za cvijeće od betona, a zatim i originalnim stolnim lampama i visilicama od istoga materijala.

Foto: Privatni arhiv

Sada su udružili snage i stvorili Botanical, jedinstven komad namještaja za dom, koji ima više uloga. Ovaj multifunkcionalni stol dolazi u tri varijante – Botanical Mist, Botanical Temple ili Botanical Cocoa, a razlikuju se u dizajnu. Na korisniku je da bira model koji će se uklopiti u stil uređenja njegova doma.

Ako želite imati statement komad namještaja koji plijeni pažnju, dizajneri iz Modulosa i  [kutnakvadrat] preporučuju modele Mist i Temple, a za one koji žele šarmantni mali coffee stolić u dnevnom boravku najbolji odabir je model Cocoa.

Foto: Privatni arhiv

 

Foto: Privatni arhiv

Stolići dolaze s betonskom ručno izrađenom multifunkcionalnom teglom za biljke koja može imati i ulogu zdjele za voće. Lončanica je zaštićena ekološkim premazom na bazi vode, neškodljivim za živa bića i okoliš.

Dodatnu posebnost tegli daje korištenje pigmenata na bazi željezovih oksida. Ploča stolića izrađena je od visokokvalitetne brezine šperploče, zaštićene ekološki prihvatljivim premazom od prirodnog ulja.

 

Foto: Privatni arhiv

No, to nije sve što Botanical čini unikatnim…

“Kada smo razmišljali o dizajnu, nit vodilja je bila dizajnirati statement komad namještaja koji će k tome biti i multifunkcionalan. Kolekcija Botanical ljubitelje biljaka oduševit će kalendarom uz pomoć kojega mogu pratiti redovitost zalijevanja biljaka. Ova multifunkcionalna lončanica u tren može postati i zdjela za voće/vaše omiljene zdrave grickalice. Ili jednostavno, ovaj pomoćni stolić može se transformirati u coffee table koji će se uz to istaknuti i kao dopadljiv, dekorativni komad namještaja.” – otkrili su dizajneri Botanicala Matej Grozdanović i Tonći Urošević, suosnivači ovih malih hrvatskih brendova.

 

Foto: Privatni arhiv

Do Botanical stolića možete doći putem web shopa na stranicama www.modulos.hr/ i www.kutnakvadrat.com.

 

 

Komentari