Imamo dobitnicu besplatnog uređenja blagovaonice. I novi nagradni natječaj Iznenadi me – prijavite se!

Žiri InDizajna odabrao je dobitnicu besplatnog preuređenja blagovaonice koje će biti prikazano u novoj sezoni InDizajna koja kreće na proljeće. No, u suradnji s Meblo Tradeom raspisali smo još jedan nagradni natječaj Iznenadi me. Detalje saznajte u nastavku!


Iza emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec je stotine priloga u kojima smo nastojali donijeti novu dozu dobrih interijera, inspiracija, ideja i savjeta. No, posebno mjesto ipak zauzimaju prilozi u kojima radimo humanitarne makeovere ili darujemo naše gledatelje preobrazbom njihova doma. Nastojimo tako riješiti njihove estetske i praktične dileme i probleme u životnom prostoru.

U novoj 23. sezoni, koja kreće na proljeće, u rubrici Iznenadi me jednog gledatelja ćemo razveseliti besplatnim preuređenjem blagovaonice. Natječaj za preuređenje blagovaonice je nedavno bio raspisan, a naš žiri je odabrao i dobitnicu. Čestitamo Nives Skelin na osvojenom makeoveru!

No, to nije sve! Nastavljamo s nagradnim natječajima i od danas se možete prijaviti i osvojiti preuređenje jedne prostorije u domu.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

PRIJAVE NA NOVI NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME

Želite li biti jedan od pet sretnika koji će osvojiti nagradno preuređenje, prijavite se putem LINKA, priložite fotografije prostorije koju želite preurediti i objasnite zašto baš vi zaslužujete biti odabrani dobitnik.

Pored kreativnosti u odgovoru na zadano pitanje, žiri će se u odabiru ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

Prijaviti se možete od 30. siječnja do 2. veljače 2023. a u prijavi za nagradni natječaj možete također saznati i sve o uvjetima natječaja.

Kako bismo dodatno inspirirali one neodlučne, nudimo u nastavku nekoliko fotografija naših nagradnih preuređenja koje smo ostvarili u prošlim sezonama emisije.

Sretno svima!

 


InDizajn / Foto: Marko Cindrić

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

 


 

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

 

Komentari