Aimee Song dizajnirala home kolekciju za Etsy koju morate vidjeti

Aimee Song, jedna od najutjecajnijih modnih ikona i influencerica današnjice, vratila se svojim korijenima i za Etsy lansirala liniju namještaja i detalja za uređenje interijera.

 

 


Song, inače autorica bestsellera, modna dizajnerica i jedna od Forbesovih “trideset ispod trideset” nedavno se pozabavila preuređenjem svog doma, a upravo ju je to inspiriralo na eksperimentiranje s linijom dodataka za interijere.

Novopečena mama u suradnji s 14 kreativaca tako je kreirala zidne i stolne lampe, stoliće, setove za kavu i ostale dodatke koji odišu bezvremenskom elegancijom. Aimee Song ističe da je svaki komad jedinstven i ručno izrađen, a naglasak je stavila na prirodnu ljepotu i nesavršenu teksturu samih materijala.


Ovoj svestranoj mogulici, inače, ovo nije prvi susret s uređenjem interijera i dizajnom namještaja. Aimee Song studirala je arhitekturu interijera pa ju je ova kolaboracija s Etsyjem razveselila i podsjetila na strast prema tome. Zaključila je da su uređenje dom i arhitektura definitivno nešto u čemu želi ostati. Zato ne sumnjamo da je ovo tek početak za kreativnu influencericu.

Cijelu liniju možete pogledati ovdje, a dostupna je do 22. rujna.

Foto: Etsy

Foto: Etsy

 

Foto: Etsy
Foto: Etsy

Komentari