NAPOKON! Omiljeni modni brend Reserved sada ima i super kolekciju za dom

Slijedeći brojne primjere iz svoje branše, popularni high street brend Reserved lansirao je i svoju kolekciju za dom – od ukrasnih jastuka, dekica, preko tanjura i šalica pa sve do tepiha za dječje sobe!

 


Nakon što je postao jedan od omiljenih modnih brendova, Reserved se ugledao na svoje kolege (Armani, Hermes, Mango, Fendi, H&M, Zara, Primark…) te je ovih dana predstavio i proizvode za dom.

Detalji za dom ovog poznatog poljskog high street brenda su nas oduševili. Osvježili su postojeću ponudu i donijeli nešto novo, i to u različitom stilskom i cjenovnom rasponu tako da će svatko moći pronaći nešto za sebe, kao i za svaku prostoriju doma.

Foto: Reserved

UPORABNI I DEKORATIVNI DETALJI ZA DOM

Reserved je kreirao uporabne i dekorativne detalje za kuhinju, dnevni boravak, blagovaonicu, spavaću i dječju sobu i kupaonicu. Proizvodi poput tanjura, šalica, stolnjaka, vrčeva, vaza, dekica, ukrasnih jastuka, posteljne, zavjesa… već su dostupni na web shopu i mogu za par dana stići na vašu adresu.

Foto: Reserved

Važna grupa proizvoda je i zasebna kategorija za najmlađe, pripremljena kako za novorođenčad tako i za stariju djecu, u kojoj je više od petine kolekcije napravljeno u skladu s načelima održivog razvoja.

Foto: Reserved

Iz Reserveda ističu kako je proširenje asortimana između ostaloga i odgovor na tržišni trend sve veće popularnosti proizvoda za dizajn interijera.

Prvi proizvodi kolekcije Reserved Home počeli su nastajati početkom 2022, a danas ih imaju gotovo 700 artikala za uređenje doma i interijera.

Foto: Reserved

PROIZVODI OD TEKSTILA

Ideja o stvaranju Reserved Homea rodila se tijekom pandemije, kada smo primijetili jasan uzlazni trend u segmentu unutarnjeg opremanja i uređenja. Dio kolekcije su proizvodi u Premium standardu i iz održivijih izvora, temeljeni na prirodnim materijalima i sirovinama. Pritom smo uspjeli zadržati povoljan omjer cijene i kvalitete, čime je asortiman linije Home dostupan širokoj skupini potrošač”, kaže Alina Raszkowska, direktorica odjela modne opreme marke Reserved.

Dobar dio proizvoda iz nove linije su tekstilni proizvodi od materijala kao što su lan, muslin, pamuk ili TENCEL™ dobiven od vlakana drvne celuloze.

Foto: Reserved

Stalna ponuda nadopunjena je sezonskim kolekcijama koje trenutno uključuju artikle za životinje ili mirisne svijeće, ali u planu je i uvođenje božićnih i outdoor proizvoda – za balkon ili piknik.

Pronađite nove detalje za svoj dom OVDJE.

Foto: Reserved
Komentari