WOW! Dizajner Saša Šekoranja opet nas je ostavio bez daha božićnim izdanjem svoga izloga

I kada ste mislili da teško možete doživjeti nešto originalno kada su božićne dekoracije u pitanju, tu je dizajner Saša Šekoranja koji će vas razuvjeriti. Izlog njegovog novog studija izgleda doista senzacionalno!

 


Teško je ostati ravnodušan na bilo što radi Saša Šekoranja. Ovaj zagrebački umjetnik i florist koji se posljednjih nekoliko godina posvetio i dizajnu interijera svakog studenoga uredi i izlog svoga studija. I to je ustvari najiščekivanji blagdanski dekor u Zagrebu.

Kako se ove godine preselio na novu adresu i Dežmanovu zamijenio ulicom kralja Držislava, iščekivanje je bilo još veće. A Saša Šekoranja opravdao je visoka očekivanja svojih obožavatelja. Vjerujemo da ni vas blagdansko izdanje izloga njegovog novog studija neće ostaviti ravnodušnim, kao ni prolaznike koji obavezno zastanu da bi ga pogledali.

Ovu božićnu scenografiju u kojoj se isprepliće slojevita simbolika ukratko bismo mogli nazvati: radosna bjelina. Snježnom dekoracijom vlada bijela boja te dama odjevena u bijelo ispisuje čestitke s dobrim željama. Na čestitkama su ispisane jednostavne, no efektne i toliko potrebne poruke poput ‘budite sretni’, ‘veselite se jako’ ili primjerice ‘slavite ljubav’.

 

Foto: @sasasekoranja

Pored objave snimke izloga na svom profilu na Instagramu, koju prati prekrasna pjesma Gabi Novak Šekoranja je između ostaloga napisao i ovo: “Pisma i čestitke sa lijepim željama od kojih golubovi pletu vijenac i nose ih u svijet. U izlogu je sve bijelo, nježno, smireno…. baš kao u Gabinoj pjesmi ‘Prvi snijeg’. Toplinu daje titranje svijeća, zlatotisak na pismima i nježni aranžmani od plimozusa i ruža umočenih u vosak…”.

Uživajte i vi u ovoj pravoj umjetničkoj instalaciji koja će vas na najljepši mogući način uvesti u blagdansko raspoloženje!

Foto: @sasasekoranja

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sasa sekoranja (@sasasekoranja)

Komentari