SUPER VIJEST ZA LJUBITELJE DIZAJNA: u središtu Zagreba otvoren Enza home designer store

Enza home dobro je poznat svima koji prate dizajn interijera i uređivali su svoj dom. Nakon showrooma u Familiy Mallu, otvorili su još jedan salon, ovaj puta u centru Zagreba.

 


Nakon što je prije nešto više od dvije godine došao na domaće tržište otvorivši impresivan showroom na gotovo dvije tisuće kvadrata u zagrebačkom Family Mallu i upisao se na listu omiljenih destinacija kad je o uređenju doma riječ, Enza home pomiče ljestvicu svojom drugom trgovinom i novim konceptom – Enza home designer storeom u kojem se nalaze isključivo proizvodi iz najviše kategorije, iznimne kvalitete izrade s potpisom dizajnerskih virtuoza.

Foto: ENZA home

U središtu Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, u Academia centru, na nešto više od 500 metara kvadratnih u otmjenom, suvremenom i pomno uređenom showroomu od sada je dostupan namještaj renomiranih talijanskih dizajnera, na čelu s Mauriziom Manzonijem, arhitektom i produkt dizajnerom iza kojeg stoje brojne internacionalne nagrade za dizajn, ali i suradnje s najprestižnijim brendovima u svijetu namještaja. Stoga i ne čudi da ga nazivaju kraljem talijanskih sofi.

Kako sam ističe, njegov je cilj donijeti nova inovativna rješenja razmatrajući suvremeni život na smislen način.

Foto: ENZA home

Upravo to odlikuje Visions kolekciju uz korištenje najluksuznijih materijala poput prirodnog mramora, lakiranog MDF-a, najfinije talijanske keramike, mjedi, hibridnih punjenja, raskošnih tkanina,… Unatoč zahtjevnoj izradi i raskošnim materijalima i detaljima, Enza home vodi računa o svom kupcu i omjeru cijene i kvalitete i ponosno stoji iza rečenice: “Luksuz nikad nije bio dostupniji”.

Foto: ENZA home

Kolekcija je predstavljena na otmjenom subotnjem brunchu uz pripadnike struke, dizajnere interijera i arhitekte, ljubitelje vrhunskog dizajna, ali i poznata lica. Dio kolekcije, kao i atmosfere možete vidjeti u galeriji i na službenom IG profilu Enza home Croatia.

Foto: ENZA home

Enza home je konceptni brand za stvaranje novih stilova života. Oblikuje način života svojim proizvodima, od blagovaonica preko namještaja za spavaće sobe i dnevne boravke do vrhunskih madraca, tekstila, tepiha i rasvjete  te svojim modernim i inovativnim pristupom unosi različite stilove života u svaki prostor.

Povodom otvorenja novog Enza home designer storea svoje kupce časti popustom od 25 posto na cijeli asortiman.

Foto: ENZA home

 

Komentari