IZNENADI ME: evo tko su dobitnici nagradnog preuređenja jedne prostorije u domu

Nagradni natječaj Iznenadi me, za mini preuređenje jedne prostorije u domu privukao je najveći interes do sada. Pristiglo je čak 1200 vaših prijava, tako da pred stručnim žirijem InDizajna nije bio lak zadatak

 

 

 

Popularni i sada već tradicionalni nagradni natječaj Iznenadi me, koji se odvijao u lipnju, ima i svoje dobitnike! No njih ovaj puta doista nije bilo lako odabrati budući da je na našu mail adresu pristiglo 1200 prijava. Stručni žiri emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec uspio je pregledati sve prijave te odabrati deset dobitnika. Sretni dobitnici dobili su priliku osvježiti jednu prostoriju doma koju su prijavili na natječaj. Priloge o preuređenjima, koja InDizajn ostvaruje s tvrtkom Meblo Trade moći ćete gledati u novoj, 18. sezoni InDizajna koja kreće na jesen.

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje svega nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Meblo Tradea, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn. Tim Mirjane Mikulec nastojat će, unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike te obnoviti i uljepšati njihov dom! !

 

Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 18. sezoni “InDizajna”:

  1. Maja Habek
  2. Ema Kera
  3. Andrijana Radić
  4. Željka Bandalo
  5. Anita Tomić
  6. Ivana Vidović Bljaić
  7. Vesna Čorak
  8. Marika Jančić
  9. Morana Šćrbec
  10. Ana Rončević

 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na naš nagradni natječaj hvala na trudu i sudjelovanju te im više sreće želimo idući puta!

Komentari