NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME: prijavite se i osvojite preuređenje jedne prostorije u svome domu

Ekipa InDizajna u suradnji s Meblo Tradeom i u idućoj sezoni emisije gledatelje će nagrađivati besplatnim preuređenjem jedne prostorije u njihovu domu. Kako se prijaviti te do kada traje natječaj, kao i sve ostale pojedinosti saznajte u nastavku!

 

 

Zaštitni znak emisije InDizajn, uz priloge o dizajnerskim prostorima i trendovima u unutarnjem uređenju, postao je i prilog Iznenadi me. U njemu gledatelje koji su osvojili nagradni natječaj darujemo besplatnim preuređenjem jedne prostorije u domu. Kako su planovi za jesensku, 18. sezonu emisije, već naveliko krenuli, red je došao i na otvaranje novog nagradnog natječaja Iznenadi me.

U suradnji s Meblo Tradeom obradovat ćemo 10 gledatelja makeoverom prostorije koju su prijavili na natječaj, u vrijednosti od najmanje 5000 kuna. Iako tim Mirjane Mikulec ima na raspolaganju svega nekoliko sati za preuređenje, cilj je ostvariti obnovu prostora, unijeti osvježenje i efektnu stilsku promjenu, ali  istovremeno i riješiti neke praktične nedoumice i probleme u prostoru. 

Ono što trebate jest prijaviti se putem ovog LINKA i priložiti fotografije prostorije koju želite preurediti. Također, potrebno je objasniti zašto baš vi zaslužujete biti odabrani dobitnici. Naš će stručni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna odabrati prijave koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na pitanje.  U odabiru dobitnika žiri će se ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i primjenjivošću asortimana Meblo Tradea.

Prijave su otvorene od 10. do 17. lipnja, a sve o uvjetima natječaja možete saznati OVDJE.

Kako bismo vas dodatno inspirirali da se prijavite na naš natječaj i obnovite lice jedne sobe u svome domu, nudimo vam nekoliko nagradnih makeovera iz prethodnih sezona InDizajna.

 

Sretno svima!

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: InDizajn

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Darko Mihalić

 

Foto: Saša Lisjak

 

Foto: Darko Mihalić
Komentari