NISTE ZADOVOLJNI IZGLEDOM BLAGOVAONICE? Prijavite se na naš natječaj i osvojite mini preuređenje

Već dugo vas muči izgled vaše blagovaonice i rado biste nešto promijenili, ali ona nikako da dođe na red za preuređenje? Prijavite se na nagradni natječaj Iznenadi me koji InDizajn tim organizira u suradnji s tvrtkom Modul i osvojite mini makeover

 

 

Ako ste mislili da je nagradni natječaj Iznenadi me za iduću, 18. sezonu InDizajna posve gotov, imamo dobru vijest. U suradnji s tvrtkom Modul InDizajn tim i Mirjana Mikulec organizirali su još jedan nagradni makeover, i to ovaj puta baš za – blagovaonicu.

Blagovaonice su ona mjesta u domu kojima ne poklanjamo previše pažnje prilikom uređenja svoga životnog prostora, nego ih tek opremimo osnovnim namještajem, pazeći najviše na funkcionalnost. No, blagovaonica treba biti puno više od toga – toplo i ugodno mjesto okupljanja obitelji i prijatelja, koje odiše stilskom usklađenošću što ju daju boje, uzorci, dizajn namještaja i poneki pomno odabran detalj. Blagovaonica je ona prostorija u kojoj najčešće boravimo i u kojoj najviše želimo osjetiti atmosferu doma. Stoga zaslužuje posebnu pažnju prilikom uređenja!

 

Projekt Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

 

Svi koji ste nezadovoljni izgledom svoje blagovaonice – bilo namještajem ili bojama u njoj ili pak jednostavno smatrate da izgleda sumorno i bezlično i da joj nedostaje topline i estetike, uključite se u naš novi nagradni natječaj Iznenadi me. Tim Mirjane Mikulec uz asortiman Modula jednom će sretniku preurediti blagovaonicu u vrijednosti od najmanje 3500 kuna!

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na natječaj putem LINKA, odgovoriti na sva navedena pitanja, priložiti četiri fotografije postojećeg stanja vaše blagovaonice te obrazložiti zašto baš vi zaslužujete mini preuređenje ove prostorije u svome domu. Neovisni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna, odabrat će jednog dobitnika koji je ponudio zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje zašto baš on zaslužuje mini makeover.

U odabiru dobitnika žiri će se voditi i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku od osam sati i s obzirom na primjenjivost asortimana tvrtke Modul.

Sve o uvjetima natječaja možete pročitati OVDJE, a prijave su otvorene od 7. do 13. rujna 2020.

Komentari