Detalj koji ćete obožavati: nova mirisna svijeća Mirjane Mikulec

Pravu ljetnu atmosferu i dinamiku u svoj ćete dom unijeti i mirisnim svijećama, koje su omiljeni detalji u svakom interijeru. Vjerujemo i da će nova svijeća Mirjane Mikulec, Sunčan dan, postići popularnost svojih prethodnica – Kašmira, Buklea, Baršuna, Damasta, Brokata, Pamuka i Zimskog jutra

 

Oduševljenje i interes za mirisnu svijeću Zimsko jutro, a i sve uspješnice koje su joj prethodile, potakla je dizajnericu Mirjanu Mikulec da krene u osmišljavanje novog izdanja ovog malog, ali moćnog i omiljenog detalja za dom. Popularnoj liniji mirisnih svijeća koju čine Kašmir, Pamuk, Damast, Baršun, Brokat, Bukle i Zimsko jutro dizajnerica je ovih dana pridružila i Sunčan dan. Kao što i sam naziv govori, nova svijeća inspirirana je suncem i svim blagodatima koje ono nudi, uključujući i dobru atmosferu, pozitivne vibracije i osjećaj zadovoljstva i radosti.

 

Foto: Darko Mihalić

 

‘Duga zima učinila je da svi sanjarimo o lijepom vremenu i uživanju u suncu. Svoja maštanja nastojala sam pretočiti u kreiranje mirisne svijeće, kombinaciju pomno biranih aromatičnih ulja koja će unijeti dodatnu dozu energije, lepršavosti i dinamike u svaki prostor. Istovremeno, ovi posebni mirisi bit će dobitna formula za opuštanje od stresa i napetosti i neodoljiva dekoracija za dom’, istaknula je Mirjana Mikulec.

 

Foto: Sanja Jagatić

 

 

Atraktivan dizajn svijeće, kojim dominiraju osvježavajući i elegantni zlatni i zeleni tonovi s motivima prirode odlično će se uklopiti u svaki prostor i biti novi stilski akcent koji zasigurno neće proći nezamijećeno.

Svijeće Sunčan dan dostupne su putem web shopa www.mirjanamikulec.com.

 

 

Foto: Sanja Jagatić

 

Komentari