Novi izgled i više kvadrata poznatog frizerskog salona u srcu Slavonije

Frizerski salon Fancy u Novoj Gradiški tijekom ljetnih mjeseci dobio je novo lice. Poznata beauty destinacija, koja postoji već 12 godina, proširena je i uređena u modernom minimalističkom stilu s daškom industrijskog dizajna

 

 

Neka nas mjesta poput kafića, restorana, frizerskih i kozmetičkih salona privuku upravo zbog svoga izgleda i atmosfere. I volimo boraviti u njima, uživajući između ostaloga, baš u interijeru. Kvaliteta usluge i ponuda su naravno na prvom mjestu, ali u takvim prostorima želimo se osjećati kao kod kuće, ugodno i opušteno. Stoga su zanimljivo uređeni interijeri takvih mjesta ono što uvijek rado predstavljamo. Ovaj puta je to frizerski salon Fancy, poznato beauty odredište u Novoj Gradišci, koji je svoje novo lice pokazao prije nekoliko dana. Nakon 12 godina postojanja vlasnica se odlučila na temeljiti makeover koji je uključivao i proširenje prostora, kako bi se zadovoljile sve potrebe.

Foto: Tomislav Valent

Na samom ulasku u salon nalazi se recepcija s prodajnom policom profesionalnih proizvoda za njegu kose i vlasišta. Slijedi Shampoo & Relax Area, gdje klijenti mogu uživati u aromaterapijskoj masaži. U drugom dijelu salona smjestio se Cutting & Coloring Area, divna mala oaza gdje se događaju nove frizure.

Cijeli salon odiše minimalizmom i idealan je spoj industrijskog i modernog dizajna: bijela cigla i industrijska rasvjeta nalazi se u kombinaciji s čistim, modernim i minimalističkim linijama namještaja, koji pak u sebi nose elemente drveta kako bi pružili toplinu prostoru, uz atraktivno zelenilo i bilje. Upravo radi svojih jednostavnih linija i rasporeda, cijeli salon djeluje čisto i besprijekorno te odaje dojam potpuno prirodnog prostora u kojem će se svaka klijentica i klijent osjećati dobrodošlo.

Foto: Tomislav Valent

Zanimljivi momenti poput lijepih okruglih detalja tj. polica na zidovima i drvene rešetkaste pregrade, savršeno se uklapaju u ovu cijelu priču oko lijepe i zdrave kose. Zemljani tonovi u kombinaciji bezvremenske crne i bijele koja prostor čini preglednim, zaokružili su čitavu ideju svojom sofisticiranošću.

 

 

Komentari