Hrvatska tvrtka ušla u društvo najcjenjenijih svjetskih dizajnera, proizvođača i arhitekata

Hrvatska može biti ponosna što su se čak tri proizvoda našla u konkurenciji projekta Best of the Year.

Best of the Year je glavni projekt dizajnerske industrije kojim se odaje priznanje najznačajnijim radovima i dizajnerima, arhitektima i proizvođačima iz cijelog svijeta. Ove godine slavi 12. godišnjicu i slovi kao najcjenjeniji program nagrada u dizajnerskom sektoru. Best of the Year kroz nominirane i nagrađivane proizvode pokazuje što se događa u industriji i postavlja još veće izazove za buduće projekte.
Nije baš čest slučaj da se neka hrvatska tvrtka nađe na tom prestižnom natjecanju i dobije čast da se nominira za Best of the Year jer svi proizvodi prolaze rigoroznu kontrolu. Postoje oni koji se sami prijavljuju, a postoje i oni koji su pozvani od strane Organizatora, a upravo se to dogodilo ERI – u kategoriji Green innovation šest je nominiranih proizvoda, među njima i ERA & Karim Rashid Collection: sofa Krate, stol 7Colors i stol Kollide koje je stručni žiri direktno uvrstio u Natjecanje.

ERA x Karim Eashid

Best of the Year organizacija prepoznala je vrijednost proizvoda i stavila ih pod povećalo svjetske javnosti. Glasanje je otvoreno do 16. listopada 2017. i sve koji žele dati podršku članici ZzID-a i projektu Design for Everyone pozivamo da pridonesu boljem plasmanu navedenih proizvoda i glasuju OVDJE.

 

Komentari