Nova sezona emisije počinje 1. listopada

Popularna dizajnerica pripremila je brojna iznenađenja u 12. sezoni emisije o interijerima

Na zahtjev gledatelja, umjesto dosadašnjih 10, emisija će odsad imati čak dvije emisije više. Tako će gledatelji InDizajna od jeseni moći duže uživati u ovoj polusatnoj emisiji, ali Mirjana Mikulec pripremila je i druga osvježenja – posjetila je New York u potrazi na najljepšim interijerima, uvela nove priloge u kojima će moći sudjelovati gledatelji, a pokazat će nam i koji nas to trendovi u interijerima očekuju sljedećih mjeseci.

Foto: Darko Mihalić

„Uvijek sam jako uzbuđena kad krene emitiranje nove sezone, ali zbog ove sam posebno uzbuđena jer smo dio epizoda snimali u New Yorku. Nakon gotovo cijele Erope, po prvi smo put s kamerama otišli preko oceana. Snimili smmo stan koji je opremila dizajnerica sa seta serije Seks i grad, zavirili u pedivne manhattanske interijere, ali i donijeli dašak drugih njujorških kvartova.“
Osim impresivnih njujorških, ekipa InDizajna pokazat će nam i kako izgledaju domaći interijeri s potpisom Mirjaninog studija za dizajn interijera.

Foto: Darko Mihalić

„Uvijek nastojimo da nova sezona bude bolja od prethodne i mislim da u tome uspijevamo. Projekti koje snimamo svaki put su drugačiji i izazovniji kako bimo isunili očekivanja gledatelja“ – zaključuje Mirjana Mikulec te dodaje da neke provjerene rubrike neće mijenjati. Tako će gledatelji i dalje moći uživati u svima omiljenim makeoverima, ali i novoj rubrici „Uredi i osiguraj“ čiji je pokrovitelj Euroherc.

„Primili smo brojne prijave fanova na Facebooku, a naš je žiri odabrao šest sretnika čiji ćemo dom preurediti s minimalnim budžetom – do 5000 kuna.“ – ističe Mirjana te dodaje da će ovime dokazati svima onima koji još uvijek sumnjaju da za lijep dom ne treba uvijek puno novca.

InDizajn s Mirjanom Mikulec možete pratiti nedjeljom ujutro, a reprizu možete pogledati u popodnevnom terminu na RTL-u 2.

Komentari