Česta pitanja

1. Kako se prijaviti za makeover unutar emisije In Dizajn s Mirjanom Mikulec?

Sve što vidite u našim emisijama su stanovi i kuće klijenata studija Mirjana Mikulec interijeri koji su dopustili našim kamerama snimanje dijela ili kompletnih radova. Iznimka su humanitarni projekti kao što su preuređenje vrtića diljem Hrvatske prije dvije godine ili nagradnog makeovera (jedan po sezoni). Trenutno prijave za nagradni makeover nisu otvorene, ali kada budu, pravovremeno ćemo sve informacije i upute objaviti na našem Facebook pageu.

2. Kako do savjeta Mirjane Mikulec?

Jednostavno! Pošaljite upit mailom na info@mmi.hr i zatražite ponudu za stručno savjetovanje, a mi ćemo Vam se povratno javiti.

Stručno savjetovanje uključuje izlazak suradnika na teren, davanje savjeta i prijedloga te rješavanje nedoumica na licu mjesta. Tijekom sat i pol, klijent može dobiti niz korisnih prijedloga i savjeta kako što opremiti u svom domu. Po povratku u ured, isto se šalje i opisno. Stručno savjetovanje ne uključuje izradu nacrta. Planirate li osvježenje pojedine prostorije u domu ili nešto konkretnije radove za koje ipak niste sigurni jesu li ili nisu dobro rješenje ili vas pak muči neki problem koji jednostavno ne znate sami riješiti, ovo je rješenje za Vas.

3. Mogu li poslati slike svog stana i dobiti savjete?

Nažalost, nismo u mogućnosti pružati uslugu stručnog savjetovanja bez izlaska na teren, odnosno samo na temelju fotografija.

4. Gdje mogu kupiti proizvode s potpisom Mirjane Mikulec?

Mirisne svijeće, kupaonske ručnike, kućne ogrtače, posteljinu, prekrivače i još mnogo toga možete pronaći na prodajnim mjestima Lesnine, Naftaline, Perfecte Dreams itd. Za kompletan popis ili informacije o cijeni javite nam se mailom na info@mmi.hr.

5. Što je idejni projekt, a što izvedbeno rješenje?

Zadatak našeg studija je izvlačenje maksimuma i osiguravanje pravilno iskorištenog prostora u skladu sa željama i načinom života klijenta. Idejno rješenje obuhvaća izradu nacrta, tlocrta i pogleda za sve prostorije uključene projektom, kao i prijedlog namještaja, zidnih obloga i rješenja rasvjete. Prvi je korak izlazak na teren, određivanje i skiciranje postojećeg stanja, na temelju kojeg se u suradnji s klijentom izrađuje novo rješenje. Svaki se korak odrađuje u dogovoru i uz odobrenje klijenta kako bi prostor u konačnici odgovarao njihovim individualnim potrebama, željama i zahtjevima. Kompletna dokumentacija sadrži niz prijedloga, smjernica, nacrta i ideja te – opcionalno – 3D vizualizacija koje olakšavaju klijentu da si predoči kako će izgledati prostor u stvarnosti, te je uvelike olakšano kasnije definiranje boja, obloga i upravljanje potrebnim radovima. Idejna dokumentacija ukratko, idejna dokumentacija sadrži sve što vam je potrebno kako biste se samostalno uhvatili u koštac s radovima, znali što želite i kako prostor u konačnici mora izgledati. Idejno rješenje namijenjeno je svima koji planiraju temeljitiju promjenu nekog interijera i žele da prostor doista izgleda najbolje što može.

Izvedbeno rješenje može se i ne mora ugovoriti nakon dovršetka idejnog rješenja. Ono je svojevrsni korak dalje u odnosu na idejno rješenje i uključuje izradu detaljnije dokumentacije za potrebe građevinskih i drugih potrebnih radova. U ovoj se fazi detaljno razrađuje svi elementi u domu od izvoda rasvjete, polaganje keramike, do nacrta za izradu namještaja po mjeri. Zatim slijedi traženje i ishođenje ponuda te potom i prezentiranje istih klijentu. Za svaku stavku ishodi se više ponuda kako bi klijent mogao odabrati onu optimalnu, a u krajnjoj fazi projekt uključuje i koordinaciju svih potrebnih i rješenjem predviđenih radova. Izvedbeno rješenje namijenjeno je prvenstveno onima koji nemaju vremena ili iskustva u koordiniranju radovima. Želite li imati što manje posla s radovima i trganjem za ponudama ili pak ne želite ništa prepustiti slučaju, ovo je usluga za Vas.

6. Kolika je cijena angažmana studija Mirjana Mikulec interijeri?

Cijena ovisi o puno čimbenika – od kvadrature, trenutnog stanja i zahtjevnosti projekta pa sve do stupnja uključenosti našeg studija. Ako ste zainteresirani za neku od usluga dizajnerskog studija ili naprosto želite znati više informacija, javite nam se mailom na info@mmi.hr.

Komentari