NAGRADNI NATJEČAJ IZNENADI ME: evo tko je osvojio preuređenje jedne prostorije u domu

Prije početka nove, 19. sezone InDizajna koja kreće 14. ožujka stručni žiri odabrao je dobitnike nagradnog natječaja Iznenadi me. Saznajte jeste li i vi među devet sretnih dobitnika koji su ostvarili besplatno preuređenje jedne prostorije u domu!

 

 

 

Uoči početka svake nove sezone InDizajna produkcija emisije predvođena dizajnericom Mirjanom Mikulec raspisuje nagradni natječaj Iznenadi me na koji se mogu prijaviti gledatelji koji žele da im se (pre)uredi jedna prostorija u njihovom domu.

Tako je bilo i prije 19. sezone InDizajna, koja kreće na malim ekranima 14. ožujka! Nakon završetka natječaja krajem siječnja stručni žiri InDizajna i tvrtke Meblo Trade, s kojom se realiziraju nagradna preuređenja, krenuo je s pregledavanjem prijava. Budući da ih je na mail adresu pristiglo preko 700, pred žirijem nije bio nimalo lak zadatak no uspjeli su pregledati sve prijave i odabrati dobitnike.

Sretni dobitnici nagradnim natječajem Iznenadi me dobili su priliku osvježiti prostoriju doma koju su prijavili na natječaj, a priloge o preuređenjima moći ćete gledati u novim epizodama InDizajna!

Podsjetimo, svaki nagradni makeover traje nekoliko sati, s određenim budžetom i asortimanom Mebla, ovaj puta u vrijednosti od najmanje 5000 kn, a tim Mirjane Mikulec nastojat će unatoč tim ograničenjima – prostornim, vremenskim i financijskim, dati svoj maksimum i razveseliti dobitnike!


Evo i liste sretnih dobitnika koji su osvojili nagradni makeover u 19. sezoni “InDizajna”:

  1. Zlatko Cegledi
  2. Ana Čanadić
  3. Petra Kalamir
  4. Žaklina Medica
  5. Sandra Bjelajac
  6. Đurđica Barac
  7. Irma Besednik
  8. Marijana Bakunić
  9. Centar za rehabilitaciju Rijeka

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svima ostalima koji su se prijavili na natječaj hvala na sudjelovanju te im više sreće želimo drugi puta!

Komentari