Ferm Living predstavio novu kolekciju za proljeće i ljeto 2020. Želimo baš svaki komad

Ferm Living, poznati danski brend, uvijek nas iznova oduševljava svojim odličnim dekorativnim dodacima i komadina namještaja, pa tako ni nova kolekcija kojom najavljuju sezonu proljeće/ljeto 2020. nije iznimka. Donosimo najbolje komade iz nove kolekcije Ferm Living.

 

 

Proljeće i ljeto u interpretaciji ovog poznatog brenda vrvi zemljanim tonovima i organskim oblicima koji neodoljivo podsjećaju na mediteranske krajeve, morske oaze i toskanske krajolike. Oble i udobne linije, skulpturalni ukrasni dodaci, prirodni materijali i neutralne boje – sve to čini novu kolekciju primamljivom i stylish.

Ferm Living
Foto: Ferm Living

 

Dizajnom jednostavni, a materijalima oslonjeni na prirodu, svi komadi iz nove kolekcije naprosto su stvoreni za uživanje na otvorenom, ali i unutar vlastita četiri zida. Svestrani i prilagodljivi, jednostavno se uklapaju u svaki interijer, što ih čini još poželjnijim.

OD KAMENA DO TERRACOTTE: zemljane boje u interijeru za najudobnija četiri zida

Foto: Ferm Living
Foto: Ferm Living

 

Posebno atraktivna svakako je vaza nepravilnog oblika s potpisom ovog danskog brenda, za koju ne sumnjamo da će postati pravi hit među ljubiteljima dobrog dizajna i uređenja interijera. Odlično izgleda prepuna cvijeća ili s tek pokojom suhom granom, a nećete pogriješiti ni ostavite li je sasvim praznu. Tada do izražaja dolazi njen skulpturalni efekt.

Ovu hit vazu već su nabavile sve interior blogerice

Foto: Ferm Living

 

Ferm Living predstavio je i modernističku stolicu u četiri varijante koja je u potpunosti izrađena od recikliranih materijala, a namijenjena je za interijere i eksterijere.

SVEGA TRI SATA OD ZAGREBA: jedna od najljepših knjižnica na svijetu prava je poslastica i za ljubitelje dizajna i arhitekture

Foto: Ferm Living
Foto: Ferm Living

 

Još jedan fantastičan komad koji osvaja na prvu i slobodno ga možemo prozvati dizajnerskom odom organskim oblicima je ogledalo potpuno nepravilnog oblika. Zanimljivog i originalnog oblika, ogledalo je kao stvoreno za hodnike, ali i kupaonice inspirirane mediteranskim uređenjem.

SAMO OPUŠTENO: ljetna rezidencija koja punim plućima udiše atmosferu Mediterana

Foto: Ferm Living

U nastavku donosimo i ostatak odličnih komada iz nove kolekcije (i krećemo u planiranje godišnjeg odmora).

 

 

Komentari