Najtraženija sofa u interijerima. Jednostavna, originalna i savršeno ugodna za sjedenje i izležavanje

Centar svakog dnevnog boravka je sofa i ona svakako treba privlačiti pažnju. Ova koju vam predstavljamo zasigurno će plijeniti poglede. Upoznajte Ploum, udobnu i elegantnu sofu bezvremenskog dizajna, iza kojeg stoje slavna braća Bouroullec

 

 

Nijedan proizvod francuskih dizajnera, Ronan i Erwana Bouroulleca ne može proći nezapaženo. I većina njih slobodno možemo okarakterizirati ikonama produkt dizajna. Visilice Aim, stolice Vegetal, Slow, Osso, CHP, miješalice za kade i umivaonike Axor ili pak vaza Nuage danas su klasici koji još uvijek izazivaju divljenje. Svi ovi proizvodi pričaju svoju priču jer kod slavne dizajnerske braće nema ponavljanja. Rad braće Bouroullec odlikuje jednostavnost i originalnost, s fokusiranjem na balans te profinjenost.

 

Foto: Ligne Roset

 

Takav je slučaj i sa sofom Plouma koja je postala vrlo tražen komad u interijerima. Sofa koju su braća kreirala za brend Ligne Roset osvaja svojim neobičnim dizajnom koji poziva na opuštanje. Čak i sama braća ističu kako su stvorili sofu koju vlasnici ne bi trebali ponuditi gostima jer u tom slučaju – neće htjeti napustiti vaš dom. Volumen i udubine su dobitna kombinacija, kao i činjenica da dizajn dopušta tijelu zauzeti brojne položaje.

Foto: Domo

Napravljena od fleksibilne, ali i čvrste pjene te tapecirana tekstilom bogatog reljefa, Ploum sofa dolazi u nekoliko boja i dimenzija te ima svoju “ekstenziju” u vidu otomana. Ono što vjerojatno na prvu nećete primijetiti je i mala asimetrija. Naime, konstrukcija nije posve pravilna – desni naslon je malo viši od onog na lijevoj strani, dok je desno sjedište malo dublje od lijevoga.

Foto: Ligne Roset
Komentari