Brinete li se za svoj krov tijekom ljetnog nevremena?

Zadnjih nekoliko tjedana gotovo cijelu Hrvatsku pogađa ljetno nevrijeme, zbog čega mnogi strepe od potencijalnih oštećenja domova.

Dakako, tijekom takvih razdoblja najizloženiji su krovovi stambenih i poslovnih objekta, a sanacije takvih oštećenja često su dugotrajne i skupe.O biteljski dom mjesto je u kojem sigurnost mora biti apsolutni prioritet i u skladu s time potrebno je koristiti najkvalitetnije proizvode za gradnju.

U skladu s razvojem tehnologije i dodatnim potrebama, zahtjevi za specifičnim pokrovnim materijalom sve su veći, ne samo u odnosu na trenutne klimatske uvjete, već i u odnosu na vijek trajanja, energetsku efikasnost i dizajn. Naime, upravo kvalitetan krov prvo jamči sigurnost i estetiku nekog stambenog objekta i svakako mora položiti ‘test’ nevremena.

Tondach crjepovi od gline prirodan su ekološki proizvod, a njihovu kvalitetu dodatno čuvaju različite boje i slojevi koji im garantiraju dugotrajan i moderan izgled.

“Razdoblja nevremena te velikih oborina uvijek podsjete naše kupce da su donijeli dobru odluku odabravši Tondach materijale. Osim odabira vrhunskog crijepa, potrebno je voditi računa o krovu kao cjelokupnom sistemskom rješenju kojeg čini keramički pribor i ostala oprema, primjerice, sigurnosne kopče koje štite od vjetra, vodonepropusne folije… To je sada standardna, a ne dodatna oprema i drago mi je da Tondach ima kvalitetna rješenja za postojeće, ali i nove zahtjeve koje donosi promjena vremena i klime, pogotovo u našem podneblju.” – izjavio je Tomislav Franko, Wienerbergerov product manager za Jugoistočnu Europu.

Sve informacije o materijalima za krov koji će trajati najmanje 100 godina dostupne su na web stranici www.tondach.hr i Facebook stranici Wienerberger Hrvatska.

Komentari