HVALJENI DOMAĆI BREND NIKAD DOSTUPNIJI: Nunc je otvorio showroom u središtu Zagreba

Ljubitelji interijera, lijepo oblikovanog namještaja kao i domaćeg produkt dizajna napokon su došli na svoje: hvaljeni slavonski brend Nunc otvorio je svoj showroom u Zagrebu

 

 

Hrvatski namještaj sve je više tražen, dizajn i izrada su sve kvalitetniji, a cijene su pristupačne. Posebno je cijenjen namještaj iz Slavonije koji se odlikuje kvalitetom izrade i visokom estetiziranošću proizvoda. Pri tome, posebno se ističe brand Nunc, brend kojeg su oblikovali dizajneri mlađe generacije pod kreativnim vodstvom dizajnera Nikole Radeljkovića iz kolektiva Numen/For Use

Ono što treba oduševiti sve ljubitelje dizajna je da je Nunc otvorio svoj prvi showroom, i tako doveo srce Slavonije u samo središte Zagreba. Tako ćete od sada na adresi Ilica 168a moći pronaći  raznovrsne Nuncove kolekcije namještaja čiji je dizajn suvremena reinterpretacija karakteristične mješavine srednjoeuropskog i mediteranskog kulturnog nasljeđa s primjesama otomanske tradicije i dinarske usmene predaje.


Foto: John Pavlish

„Cijeli tim Nunc kao i ja iznimno smo zadovoljni i ponosni otvorenjem showrooma u Zagrebu. To je još jedna stepenica više i znak da kao brend rastemo i postižemo ciljeve koje smo si postavili. Pa iako je ova cijela godina bila iznimno teška za svakog poduzetnika baš sad je bitno odraditi posao kao tim i gledati naprijed“, izjavio je direktor Markica Stanušić.

Foto: John Pavlish

„Iznimno mi je drago da možemo u Zagrebu vidjeti kolekciju proizvoda nastalih na razvoju osnovne ideje Nunca. Ovdje dizajneri mlađe generacije iz šire regije daju svoje viđenje reinterpretacije nasljeđa – običaja, tipologija i riječi, pretočenih u kvalitetan proizvod iz slavonskog hrasta i komplementarnih materijala koji su zanimljivi na globalnoj razini, pokazujući da kreativnost ne možemo uzimati zdravo za gotovo već stalno iznova tražiti nove ideje i oblike. Osobito sam zadovoljan da mogu pomoći u formiranju još jedne uspješne priče o suvremenom dizajnerskom proizvodu u Hrvatskoj“, rekao je Nikola Radeljković.

Foto: John Pavlish

Za interijer Nuncovog showrooma zadužen je arhitektonski studio Biro, a interijerom su željeli dočarati dašak Slavonije. Stropovi i podovi su u prirodnim tonovima sunca i zemlje te tako simboliziraju Slavoniju i njene prirodne ljepote – žitna polja, toplinu ljudi, sunce… Kao spoj jednog i drugog nalaze se pažljivo odabrani komadi Nunc namještaja.

Komentari