Odabrali smo dobitnika nagradnog natječaja za makeover dječje sobe

Na naš nagradni natječaj za mini makeover dječje sobe u vrijednosti od 7500 kn stiglo je više od 600 prijava! Saznajte jeste li vi sretni dobitnik preuređenja koje će osmisliti tim Mirjane Mikulec u suradnji s tvrtkom Kraš

 

 

Za naš nagradni natječaj preuređenja dječje sobe kojeg smo raspisali u siječnju, pristiglo je preko 600 prijava, što govori i o tome koliko pažnje roditelji žele pokloniti izgledu sobe njihovih mališana. Estetika postaje sve bitnija u sobama malih prinčeva i princeza! Osim toga, dječje sobe uglavnom su male kvadrature, pa uređenje predstavlja pravi izazov – kako unijeti u nju sve potrebne sadržaje, a ostvariti estetiku koja će se prije svega svidjeti malom vlasniku ili vlasnici.  Ovisno o uzrastu djeteta, ova prostorija zahtijeva, pored mjesta za spavanje i odlaganje garderobe, i sadržaje koji će mu omogućiti mjesto za igru, učenje, pisanje zadaće i druženje s prijateljima.

Dizajnerska rješenja su idealan odgovor na sve ove zahtjeve i želje, pa je tim Mirjane Mikulec odlučio u suradnji s tvrtkom Kraš pokrenuti nagradni natječaj za uređenje dječje sobe. A sada imamo i dobitnika kojeg je odabrao žiri InDizajn tima!

Mama Matea Mikić Pavlović osvojila je mini preuređenje sobe svoje kćeri u vrijednosti od 7500 kn! Prilog o preuređenju sobe moći ćete vidjeti u jednoj od emisija 17. sezone InDizajna koja kreće 29. ožujka.

Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima na sudjelovanju i strpljenju u iščekivanju rezultata.

 

Komentari