SUPER PRILIKA: osvojite nagradno uređenje spavaće sobe i genijalnu dizajnersku klimu

Vaša spavaća soba vapi za preuređenjem? Prijavite se na nagradnu igru i studio Mirjana Mikulec interijeri pobrinut će se za novi izgled ove prostorije, a Daikin da u njoj imate i klima uređaj koji će vas oduševiti i svojim dizajnom

 

 


Dizajneri često ističu kako je spavaća soba posljednja na listi prioriteta kada je uređenje doma u pitanju. Najveću pažnju obično posvetimo dnevnim prostorijama – kuhinji, blagovaonici i dnevnom boravku, a spavaću sobu, posve neopravdano ostavimo malo po strani. Svaki kutak, ako želimo lijep i maksimalno funkcionalan dom zaslužuje pomno planiranje i uređenje. Tada naš dom postaje funkcionalna cjelina, a spavaća soba naša oaza mira, mjesto ugode, odmora i opuštanja.

Ako ste i vi od onih kojima se dogodilo da spavaća soba čeka svoje (pre)uređenje godinama i ustvari vapi za promjenom, sada je idealan trenutak da joj se posvetite. I to uz našu pomoć koja će vam osigurati besplatan novi izgled i to s jednim super dodatkom bez kojeg su suvremene spavaće sobe nezamislive – klima uređajem!

Foto: Daikin

Nagradna igra: nova soba i klima uređaj!

Studio Mirjana Mikulec interijeri u suradnji s tvrtkom Daikin Hrvatska nudi vam na nagradnoj igri uređenje najintimnije prostorije u vašem životnom prostoru, koja će sada dobiti osvježenje – kako stilsko, tako i ono funkcionalno u vidu klima uređaja Emura.

Osvajač nagrade dobit će idejno rješenje za spavaću sobu do 20 kvadrata kao i namještaj i (pre)uređenje koje se odnosi i na sitnije radove poput bojanja zidova.


Blagodati klima uređaja Emura u spavaćoj sobi

Emura je o uređaj koji će unaprijediti vaš život i koji će vas na prvu osvojiti svojim jedinstvenim dizajnerskim izgledom a nakon toga i mogućnostima. Osim što je ugodna oku i što će se svojim nenametljivim, mekim linijama i profinjenim izgledom uklopiti u bilo koji stil uređenja, Emura je izvor udobnosti. Tiha je, pruža komfor i čist zrak.

U sparnim i vrelim ljetnim danima, klima uređaj nam omogućava nam ugodan odmor i san. U gradskim sredinama, kao i kućama za odmor i apartmanima klima uređaj je doista spas koji podiže kvalitetu života.

Pored toga, klima uređaj Emura koji možete osvojiti u nagradnoj igri izvrsno je rješenje ne samo za tople mjesece u godini i rashlađivanje prostora, nego i za vrijeme kada su temperature znatno niže od ljetnih. Suvremeni klima uređaji zagrijavaju prostor te su izvrsno rješenje za jesen i zimu. Mnogi ih danas koriste umjesto klasičnih grijaćih tijela, a bit će sjajno rješenje i za one koji već imaju sustav grijanja, pa im klima služi za prijelazni period iz toplih u hladne dane.

Foto: Daikin

Savjeti za klima uređaj u spavaćoj sobi

Stručnjaci ističu da nema bojazni za naše zdravlje zbog korištenja klima uređaja u ljetnim mjesecima. Dovoljno je samo držati se zlatnog savjeta: temperaturu treba namjestiti na nekoliko (tri do šest) stupnjeva manje od vanjske temperature. Iznimka je jedino kada je vani preko 37 stupnjeva – u tom slučaju temperatura namještena na klimi može biti manja za 8 do 9 stupnjeva.

Također, bitno je mjesto postavljanja – ono što trebate izbjegavati jest da vam zrak iz klime puše direktno na glavu!

Prilagođenost Emure modernom načinu života očituje se i u pametnom upravljanju i dodatnim funkcijama. Tako, osim daljinskim upravljačem, možete putem aplikacije na mobilnom telefonu upravljati uređajem s bilo kojeg mjesta, u svakom trenutku.

Jedan od aduta Emure svakako je energetska učinkovitost – nizak utjecaj na okoliš i ušteda električne energije. U prilog njezinoj kvaliteti govori i prestižna međunarodna dizajnerska nagrada Red Dot za 2022.


Prijave na nagradnu igru

Stoga, ne propustite priliku i već danas se prijavite na nagradnu igru studija Mirjana Mikulec interijeri i Daikina. Uz novi izgled spavaće sobe i klima uređaj, u igri možete osvojiti i druge vrijedne nagrade.

Prijave traju do 30. kolovoza, a sve detalje o nagradama potražite OVDJE.

 

 

Komentari