„TRAŽIMO DOM S MIRJANOM MIKULEC“: u subotu, 17. listopada kreće novi tv projekt na RTL-u

U subotu, 17. listopada  u 11.20 sati na RTL-u kreće potpuno nova emisija „Tražimo dom s Mirjanom Mikulec“ .

 

 

Dok pratite nove epizode InDizajna, tim Mirjane Mikulec spremio je novu emisiju – Tražimo dom s Mirjanom Mikulec, prvi takav tv format u Hrvatskoj. Prije nego pogledate premijernu, prvu epizodu koja je na programu RTL-a u subotu, 17. listopada, saznajte o kakvom je projektu riječ.

Kroz svaku epizodu pratimo jednog kupca nekretnine u njegovim zahtjevima i potrebama – od budžeta, kvadrature, broja soba, lokacije… kao i imaju li posebne zahtjeve poput terase, dvorište ili čak bazena.

U svaku epizodu uključena je i stručna ekipa sastavljena od agenata za nekretnine, građevinara, statičara, bankara, kao i dizajnera i arhitekata, kako bi kupci skupili što više informacija i lakše donijeli finalnu odluku.

Stoga, tražite li objekt za najam, kupnju ili prodaju, Mirjana Mikulec će sa svojim timom za nekretnine istražiti koje su to najzanimljivije nekretnine na tržištu te vam pomoći u odabiru vašeg savršenog doma.

 

 

Uz novu emisiju Tražimo dom s Mirjanom Mikulec, pokrenuta je i agencija za nekretnine – MIRJANA MIKULEC NEKRETNINE – ujedno i potpuno nova usluga u poslovanju poduzetne dizajnerice interijera Mirjane Mikulec.

Tražite li mali stan ili pak ekskluzivni dizajnerski prostor za kupnju ili najam ili želite prodati ili iznajmiti svoju nekretninu? U potrazi ste za poslovnim prostorom, ili pak trebate građevinsko zemljište? Od sada na jednom mjestu možete pronaći najbolju ponudu!

Više informacija možete saznati i na društvenim mrežama Tražimo dom na Facebooku ili Instagramu.

Komentari