PRIZNANJE U FRANKFURTU: studiju Mirjane Mikulec uručena je prestižna nagrada

Poznata nagrada u svijetu arhitekture i dizajna, German Design Award uručena je ovih dana studiju Mirjane Mikulec za projekt uređenja luksuznog stana od 130 kvadrata.

 


Studiju Mirjane Mikulec uručena je nagrada German Design Award za projekt uređenja muškog stana (više na linku ispod) koji odiše luksuzom u svih svojih 130 kvadrata, koliko iznosi njegova površina.

https://www.german-design-award.com/en/the-winners/gallery/detail/48189-luxurious-male-apartment-in-which-the-nature-is-invited-in.html

Riječ je o prestižnoj nagradi struke koju je studio poznate dizajnerice dobio krajem prošle godine, a sada je upriličena i svečana dodjela u Frankfurtu, u prostoru gradskog velesajma (Messe Frankfurt).

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Nagradu “Winner” je arhitektici Pauli Bernat Cvjetko, koja je ispred studija Mirjane Mikulec vodila projekt, uručio German Design Council (Njemačko vijeće za dizajn). Ova vodeća njemačka institucija za razvoj arhitekture i dizajna u gospodarstvu i općenito dodjeljuje nagrade za iznimna dizajnerska postignuća.

Foto: Tim Lutz Sternstein (www.phocst.com) / German Design Council

O nagradama odlučuje međunarodni žiri vijeća, a projekt stana studija Mirjane Mikulec dobio je nagradu Winner u kategoriji izvrsne arhitekture – arhitektonski interijer.

Foto: Ivan Črepić

“Od početka smo znali da će ovo biti nešto drugačije od onog što često radimo i pokazujemo gledateljima. Neizmjerno nam je drago što je ovaj ugledni žiri kojeg čine vodeći stručnjaci iz područja dizajna i arhitekture, prepoznao izvrsnost i kvalitetu ovog projekta. Dobili smo niz nagrada, ali ovo nam je prva, nadam se ne i posljednja, od German Design Councila”, istaknula je Mirjana Mikulec.

Foto: Ivan Črepić

Sve o nagrađenom projektu, stanu u tamnim i čistim linijama koji odiše luksuzom s jedne i jednostavnošću s druge strane, možete pročitati na linku:

Novi uspjeh studija Mirjane Mikulec: prestižna nagrada German Design Award za projekt uređenja luksuznog stana

 

 

Komentari