Popularna dizajnerica predstavila liniju rasvjetnih tijela dostupnih svakome

Leanne Ford, poznata dizajnerica interijera, čiji tv show Restored by the Fords uživa veliku popularnost i izvan granica SAD-a proširila je polje svoga djelovanja na produkt dizajn. Ljubiteljima interijera predstavila je ovih dana svoju prvu kolekciju rasvjetnih tijela

 

“Rasvjeta je sve”, kratko je odgovorila na predstavljanju svojih rasvjetnih tijela poznata američka dizajnerica Leanne Ford, kada su je novinari pitali zašto se odlučila da njezin prvi iskorak u svijet produkt dizajna bude baš ovaj proizvod. “Rasvjeta je jedan od najvažnijih elemenata u prostoru, ako ne i najvažniji. I ako odaberete pravi komad, on doista može imati učinak umjetničkog djela”, pojasnila je dizajnerica svoj stav.

 

Foto: Target.com

 

Zvijezda tv showa Restored by the Fords, koji godinama uređuje i vodi na postaji HGTV, Leanne Ford udružila je snage s Project 92, ekskluzivnim dizajnerskim brandom koji djeluje u sklopu internetskog web shopa Target i oblikovala prekrasnu kolekciju visilica, stolnih, podnih i zidnih lampi. Moderne i jednostavne estetike, rađene od različitih materijala i za različite interijere, lampe koje je kreirala Leanne su usto dostupne po vrlo pristupačnim cijenama, već od 30 dolara.

 

Foto: Target.com

 

“Iskreno, moja temeljna inspiracija bili su starinski materijali i nostalgija za nekim prošlim vremenima te sam željela kreirati  dostižan dizajn, za sve. Razmišljala sam o rasvjetnim tijelima koje sam željela vidjeti u svome, ali i interijerima koje uređujem. Rasvjetu ovakvog stila, nadahnutog vintageom i retrom teško da ćete naći na tržištu po pristupačnoj cijeni. Tako samo krenula u stvaranje jednostavnih komada čistih linija dostupnih svima. Kreirajući ih, imala sam želju udahnuti u njih bezvremenski štih, ništa previše trendi i komplicirano, tako da mogu koketirati s različitim stilovima”, ističe dizajnerica.

 

 

 

Komentari