Predstavljen Qeeboo, dizajnerski namještaj po svima dostupnim cijenama

Ugledni talijanski arhitekt i produkt dizajner Stefano Giovannoni nedavno je pokrenuo, a sada i službeno predstavio brend Qeeboo kojim nastoji unijeti nov i svjež pristup dizajnu namještaja.

Do sada je dobar dizajn obično pratila i paprena cijena – no to bi se uskoro moglo promijeniti. Giovannoni je okupio i impresivnu ekipu pa su tako doprinos svojim dizajnom dali Marcel Wanders, Nika Zupanc, Richard Hutten, Andrea Branzi i dvojac Front. Renomirana imena svjetske dizajnerske scene reinterpretirala su vlastite klasike ili pak kreirala nove ekskluzivne komade namještaja koji će isprve biti dostupni isključivo online. Trenutno je u ponudi 25 različitih proizvoda, od stolica i stolova pa sve do vaza, rasvjetnih tijela ili ukrasa.

Stefano Giovannoni
Stefano Giovannoni

Iako svestrani Giovannoni i dalje njeguje suradnju s mnoštvom uglednih proizvođača dizajnerskog namještaja, cilj mu je stvaranje dizajnerskog brenda nove generacije – koji će dobar dizajn učiniti dostupnim svima. S obzirom da su dizajneri koji su se odazvali ideji iza Qeebooa doista pokazali svu raskoš svog talenta, vjerujemo da će Giovannoni u svojoj namjeri i uspjeti.

Andrea
Andrea Beanzi
Marcel wanders
Marcel wanders

 

 

Komentari