NAPOKON NOVA BLAGOVAONICA: prijavite se na nagradni natječaj Iznenadi me i osvojite besplatno uređenje

Vaša blagovaonica vapi za preuređenjem? Ili ste nezadovoljni njezinim izgledom i rado biste nešto promijenili? Spremili smo vam nagradni natječaj Iznenadi me u suradnji s Meblo Tradeom u kojem možete osvojiti novi izgled blagovaonice!

 


Dok nestrpljivo čekate proljeće i nove epizode InDizajna, odlučili smo vas razveseliti novim nagradnim natječajem. S njime, ako ga osvojite, već za nekoliko mjeseci vaša blagovaonica može osvanuti u novom sjaju!

U suradnji s Meblo Tradeom InDizajn tim i Mirjana Mikulec jednoj će osobi besplatno (pre)urediti blagovaonicu.

Foto: Marko Cindrić

Često baš blagovaonicama ne poklanjamo previše pažnje prilikom uređenja svoga životnog prostora, nego ih tek opremimo osnovnim namještajem. Stavimo naglasak na funkcionalnost te se pobrinemo za stol i stolice.

No, blagovaonica treba biti puno više od toga – toplo i ugodno mjesto okupljanja obitelji i prijatelja, koje odiše stilskom usklađenošću što ju daju boje, uzorci, dizajn namještaja i poneki pomno odabran detalj.

Foto: Marko Cindrić

Stoga, svi koji ste nezadovoljni izgledom svoje blagovaonice – bilo namještajem ili bojama u njoj ili pak jednostavno smatrate da izgleda sumorno i bezlično i da joj nedostaje topline i estetike, uključite se u naš novi nagradni natječaj Iznenadi me. Ako ga osvojite, dobit ćete novu blagovaonicu!

Sve što trebate učiniti jest prijaviti se na natječaj putem LINKA, odgovoriti na sva navedena pitanja, priložiti četiri fotografije postojećeg stanja vaše blagovaonice te obrazložiti zašto baš vi zaslužujete mini (pre)uređenje ove prostorije u svome domu.

Neovisni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna i Meblo Tradea, odabrat će jednog dobitnika koji je ponudio inovativan i kreativan odgovor na zadano pitanje zašto baš on zaslužuje makeover.

InDizajn / Foto: Marko Cindrić

U odabiru dobitnika žiri će se voditi i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku od osam sati i s obzirom na primjenjivost asortimana tvrtke Meblo Trade.

Sve o uvjetima natječaja možete pročitati OVDJE, a prijave su otvorene od 16.1.2023. do 19.1.2023.

 

 

Komentari