JESEN JE PRED NAMA: otkrijte što se nudi na tržištu grijanja!

Ljeto je na izmaku, a s prvim danima jeseni približava nam se i sezona grijanja. Ima li boljeg načina da svom domu osigurate nužnu toplinu od odličnih i inovativnih rješenja koji će pružiti estetski, ali i funkcionalni odmak od standardnih rješenja? Pogledajte što se sve nudi na nadolazećem sajmu InDizajn – Festival modernog doma.

 

 

Ekosen je jedno od najzvužnijih imena kada je riječ o inovativnim načinima grijanja. Ova tvrtka koja posluje u susjednoj Sloveniji i Hrvatskoj jedan je od lidera kada su u pitanju IC tehnologije, pa tako u svom asortimanu nude najširi izbor panela s posebnom pozornošću prema ekološki prihvatljivim rješenjima, kao i rješenjima koja će smanjiti potrošnju i račune bez žrtvovanja topline u domu.

FOTO: Ekosen

 

Svoje će asortiman na sajmu interijera predstaviti i tvrtka Notex. Inače, na tržištu u prisutni više od 20 godina, a njihov širok asortiman nudi sve što je potrebno za građevinske radove, ali i elektro-materijal. U ponudi ove poznate tvtke nalaze se i grijaći paneli, sve popularnije rješenje kojem pribjegava s ve veći broj ljudi koji traži nov način grijanja i uštede energije i novca.

Foto: Notex

 

Tehno-dom je trgovina specijalizirana upravo za grijanje, pa tako u svom asortimanu imaju sve od kotlova, peći i kamina pa sve do klimatizacijskih i ventilacijskih sustava, a diče se svojim povoljnim cijenama i zaista širokom ponudom za sve one pred kojima je odabir optimalnog načina grijanja doma.

Foto: Tehno-dom

 

Podno i zidno grijanje sve je češći odabir mnogih, i to ne bez razloga. Osim što nam prostor čine udobnim i toplim, čine ga i ugodnim na dodir ili pod pod stopalima, a sve prednosti i specifičnosti ovog skrivenog, ali itekako funkcionalnog načina grijanja otkrijte na sajmu InDizajn! Masculinus je dinamična i uspješna tvrtka osnovana 2008.godine, a bave se zastupanjem stranih tvrtki, tehničkim savjetovanjem i projektiranjem i izvođenjem sustava za površinsku izmjenu topline VARIOTHERM, koji je za svoje proizvode nagrađen s više različitih certifikata. Ti certifikati jamče sigurnost pri kupnji visoko kvalitetnih, ekološki osvještenih i energetski učinkovitih proizvoda.

Foto: Variotherm

 

Sve to i puno više čeka vas na InDizajn – Festivalu modernog doma koji se po četvrti put održava u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29. rujna i kojega podupiru Hrvatska gospodarska komora i Grad Zagreb. Četverodnevni sajam i ove će godine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne na posebno “Bazaru” i još mnogo toga.

InDizajn

Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry by HEP. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

Komentari