NOVA DIMENZIJA STANOVANJA: otkrijte što vam treba za multimedijski centar u domu

Danas je gotovo nemoguće imati dom u kojem nema tehničkih pomagala koji nam obogaćuju kvalitetniji i lagodniji život.

 

 

Među nužnim sitnicama svakako je internet, zato se Iskon pobrinuo da uvijek budemo mobilni i dostupni bez čekanja. Iskonovci su, naime, predstavili na tržištu jedinstvenu ponudu – internet uz dodatnu data SIM karticu sa 100 GB prometa, koja će vam olakšati život do spajanje linije. Koje su sve usluge dostupne, istražite kod našeg izlagača od 26. do 29.09. u sportskoj dvorani Arena Zagreb i informirajte se iz prve ruke.

Foto: Iskon

 

Da bi stvorili multimedijski centar u vlastitom domu, u Audio Dream možete pronaći profesionalnu opremu za ozvučenje. Kako bi svaki film bio kao u kinu, a svaka kućna zabava kao privatni klub, pronađite najbolje zvučnike, pojačala, all-in-one uređaje – pa čak i gramofone!

Foto: Studio Dream

 

Kvalitetna oprema dostupna je i u Audio Cinema Art gdje, između ostaloga, možete nabaviti i opremu za kućno kino, multimedijske gadgete, pojačala, zvučnike i slušalice… samo zamislite i prepustite se savršeno čistom zvuku.

Foto. Audio Cinema Arts

 

InDizajn – Festival modernog doma po četvrti put održava se u sportskoj dvorani Arena Zagreb od 26. do 29.rujna kojeg su poduprli Hrvatska gospodarska komora, kao i Grad Zagreb. Četverodnevni sajam i ove ćegodine okupiti brojne izlagače iz svih sfera opremanja doma, ponuditi kreativne radionice by Bauhaus za sve one koji žele steći novu vještinu, okupiti mlade domaće kreativne na posebno istaknutom “Bazaru” i još mnogo toga.

Osim toga, za vrijeme sajma održat će se i Humanitarni buvljak s poznatima u organizaciji udruge Nismo same, a humanitarni karakter ima i izložba studenata ALU u Zagrebu koji će se predstaviti u sklopu hvaljenog projekta Cash&Carry by HEP. Oni najmlađi moći će se zabaviti na dječjem kutku by Kraš gdje ih očekuje bogat animatorski program.

InDizajn

Najuzbudljiviji dio sajma, posebice za one koji maštaju o uređenju i opremanju doma svakako je bogata nagradna igra u kojoj možete osvojiti mnoštvo nagrada za svoj dom, od čega je najvrjednija kuhinja by Prima u vrijednosti od 30 000 kn. Sve to i još mnogo toga očekuje vas na nikad bogatijem i raznolikijem sajmu pod palicom Mirjane Mikulec, pa svakako posjetite četvrto izdanje InDizajn – Festivala modernog doma.

 

Komentari