Starck i Duravit novom kolekcijom okrunili 25 godina suradnje

Frankfurtski sajam poslužio je kao idealno vrijeme za proslavu 25 godina uspješne suradnje tvrtke Duravit i Philippea Starcka, jednog od najzvučnijih svjetskih imena s dizajnerske scene. Dugogodišnju suradnju okrunili su novom linijom dizajnerskih kupaonskih dodataka Starck T.

 

 

 

Oslanjajući se na igru zaobljenih i geometrijskih oblika, Starck je stvorio pravi vizualni prizvuk drveća i njegovih granja. Igra motivom slova “T” tako je prisutna u svakom komadu iz nove kolekcije. Ona tvori prepoznatljiv dizajnerov potpis u novom, elegantnom i uravnoteženom izdanju. U kolekciji su se tako našli držači za ručnike, držači za sapun, četke za WC, dozator za tekući sapun i drugo.

 

 

Duravit & Starck

 

“U kupaonicama su naša tijela ranjiva i krhka, zato nam je potrebna glatkoća i nježnost. Želimo i trebamo dodatke za kupaonicu koji nas neće ozlijediti. Kolekcija Starck T je upravo takva te je samo nastavak dizajna koji se oslanja na prirodu i njen jezik koji je u harmoniji s nama. Taj sofisticirani spoj organskog dizajna i visoke kvalitete materijala zapravo nam jamči dugovječnost. Ovo je kolekcija za život.” – ističe Starck.

 

 

 

Osim ove, bit će predstavljene i jednako zanimljive kolekcije Cape Cod te SensoWash. Potonja se oslanja na minimalizam kako bi omogućila maksimalnu udobnost u kupaonicama, a svi su proizvodi izrađeni od keramike.

Starckova Cape Cod kolekcija još je jedna dizajnerska oda prirodi kojom je nastojao u potpunosti ukloniti sve barijere između prirode i interijera. Koristeći prirodne materijale i organske forme, kolekcija kada iz ove linije doista su bezvremenske i jedinstvene.

 

 

CAPE COD Phillipe Starck

 

CAPE COD Phillipe Starck

 

CAPE COD Phillipe Starck

 

Foto: Starck.com

Komentari