Nakon popularnih šalica, stižu Chia Cups vaze. I izgledaju genijalno!

Svi poklonici šalica Chia Cups bit će oduševljeni i novom kolekcijom Filipe Sorko. Od prije dva dana na njezinom webshopu osvanule su i dražesne vaze u koje će se se zasigurno zagrijati i s vi ljubitelja cvijeća, proljeća i točkica.


I vi spadate u one koje su oduševile točkice i velike zlatne ručke na ručno rađenim šalicama nepravilnog oblika kreativke Filipe Sorko?

Onda će vam se sigurno svidjeti i njezina nova kolekcija proizvoda. Riječ je o liniji vaza, osmišljenjih u prepoznatljivom dizajnerskom ruhu mlade kreativke.

Foto: ChiaCups Studio

Chia Cups Studio predstavio je ovih dana i stavio na svoj webshop uske vaze s točkicama i malim zlatnim ručkicama, idealnima za brzi proljetni makeover doma detaljima. Čak i da u njih ne stavite cvijeće, osvježit ćete lice svoga doma, ali i radnog mjesta. Zlatne ručkice daju vazama dašak glamura i sjaja.

Foto: ChiaCups Studio

 

“Sigurni smo kako će se ove neodoljive vaze savršeno stopiti s prvim proljetnim buketima kojima se sada, moramo priznati, dodatno veselimo. Imamo tri veličine vaza – small, medium i large, s tri različita uzorka točkica, tako da sami možete izabrati želite li samo jednu ili si sami složiti komplet”, navela je Filipa Sorko predstavljajući na društvenim mrežama svoje vaze.

Foto: ChiaCups Studio

A ako vas zanima kako izgleda dom u kojem Filipa živi sa svojim partnerom, kiparem Antunom Ružolčićem, možete vidjeti u našem članku na linku ispod:

 

Komentari