I u ovu ćete se zaljubiti do ušiju. Stiže Ikeina kolekcija za 2019.

Ovo je vjerojatno ono što ste dugo iščekivali, bez obzira volite li skandinavski dizajn ili ne. Jer, izlazak Ikeinog kataloga veliki je stvar za sve one koji vole uređenje interijera. Uskoro stiže izdanje za 2109. godinu, a prije nego ga budete držali u ruci, zavirite s nama u neke od inspiracija te saznajte na vrijeme koji su trendovi

 

Poznati švedski brand krajem svakog ljeta odnosno početkom jeseni, izbacuje svoj novi katalog, koji predstavlja modele za iduću sezonu. I rijetko koji se katalog u svijetu dizajna toliko iščekuje kao Ikein – i ako niste ljubitelj skandinavskog dizajna niti strastveno pratite uređenje interijera, pomno ćete prelistati i proučiti svaki njihov katalog koji vam dođe pod ruku. Isto kao što možete prepoznati niz komada namještaj i detalja za dom koji potpisuje ovaj brand – to je jednostavno postala stvar opće kulture, htjeli mi to priznati ili ne. Poang naslonjač, Klipan ili Stockholm sofa, Billy polica, Lac stolić ili pak Barometer lampa danas su neprolazni klasici.

Pored toga, Ikea diktira trendove tako da je uvijek zanimljivo vidjeti novu, tek svježu kolekciju jer po njoj možemo prepoznati koje će boje, uzorci, teksture i oblici vladati u idućoj sezoni. Stoga je posve razmljivo da svi jedva čekamo prolistati Ikein novi katalog, koji će uskoro stići i u naše poštanske sandučiće. Dok se to ne dogodi, zavirite s nama u nekoliko inspiracijskih fotografija iz novog kataloga i uživajte!

Kao što možete primijetiti, nema dominantnog stila niti boje, a razlog je među ostalima, i činjenica da IKEA slavi 75. rođendan te želi u novom katalogu raznolikim dizajnom istaknuti da podržavaju različitosti među ljudima i shodno tome načine na koji žele urediti svoje domove.

 

Komentari