DIZAJN KOJI NAS JE ODUŠEVIO: drvena polica koja može promijeniti svoj oblik

Drvena polica The Wave djelo je poznatog nizozemskog dizajnerskog studija Lorier. Inovativan dizajn koji omogućuje zasebno pomicanje svakog dijela police oduševio je struku, ali i ljubitelje interijera

 

 

 

Predstavljamo vam tako jednostavnu, a tako originalnu policu. Oduševila nas je svojim dizajnom, odabirom prirodnog materijala ali i mogućnostima. Naime, ova polica za knjige i druge stvari, koju je kreirao nizozemski produkt dizajn studio Lorier može mijenjati svoj oblik.

 

Foto: Studio Lorier

 

Pomicanjem slojeva police njezin izgled može se promijeniti kada god to poželite. Da biste promijenili oblik, jednostavno pomaknete slojeve u željeni položaj, a zatim je samo jednim jedinim vijkom fiksirate u tom položaju.

Dizajneri su, poigravajući se dinamičnim oblikom, željeli stvoriti policu koja bi bila prilagodljiva svakom interijeru, naročito onome nepravilnom ili u kojem nema dovoljno mjesta. 

Foto: Studio Lorier

Ako vam je previsoka, možete je smanjiti – visina od 13o centimetara nije fiksna! Dodatna specifičnost police izrađene od masivnog borovog drveta je što se slojevi mogu dodati ili ukloniti kako bi se dobila željena visina.

Foto: Studio Lorier

 

Komentari