NAPOKON: detalji za dom iz H&M Home kolekcije odsada su dostupni i u Zagrebu

Poznati modni brend H&M već nekoliko godina ima i kolekciju za dom. A ona je sada napokon dostupna i u njihovoj trgovini u Zagrebu.

 


Mnogi modni brendovi imaju svoje kolekcije za dom, a među njima je i popularni H&M. Sitnice i manji komadi namještaja također su stekli veliki krug poklonika zbog svoga sjajnog dizajna. No, za nas iz Hrvatske prodaja je odvijala samo putem web shopa, naručivanjem preko prijatelja ili putovanjem u susjedstvo poput Austrije.

Stoga će vijest da je dio kolekcije stvari za dom dostupan i u trgovini u Zagrebu biti prava radost za mnoge.

Foto: H&M Home

Unutar trgovine u Centru Cvjetni, u središtu Zagreba nalazi se sada i H&M Home odjel s aktulanom ponudom iz ljetne kolekcije, ali i onih prije nje.

Foto: H&M Home

Nova ljetna kolekcija pomalo je netipična za H&M Home jer ju karakteriziraju jarke, intenzivne boje i uzorci. Vjerujemo da će vrčevi, čaše, stolnjaci, ukrasni jastuci, tanjuri, šalice… naći svoje poklonike koji će njima ukrasiti svoje balkone, apartmane, vrtove i napraviti sjajnu ljetnu zabavu.

 

Foto: H&M Home

Ili osvježiti domove vedrim koloritom koji se nalazi na ručnicima, posteljini, zdjelama…

Foto: H&M Home

No, za obožavatelje klasičnog, skandinavskog štiha kojima inače odišu H&M Home proizvodi tu su stare kolekcije koje se baziraju na prirodi, jednostavnosti, toplim zemljanim i svijetlim neutralnim nijansama.

Foto: H&M Home

H&M Home kutak u trgovini u Centru Cvjetno svakako je jedna od budućih omiljenih destinacija svih onih koji opremaju dom su jednostavno ljubitelji uređenja interijera.

 

Komentari