NOVA SPLITSKA OAZA STILA: ugodno mjesto na kojem ćete zaboraviti na vrijeme i obaveze

Nova poslovnica popularnog splitskog beauty odredišta ‘Touch’ odiše elegancijom, udobnošću i toplinom, te imate osjećaj, dok ste na tretmanu, da se nalazite u nečijem domu u kojem vam se sve sviđa.

 


Užurbana svakodnevica ne ostavlja previše vremena koje možete posvetiti isključivo sebi. Kako bismo živjeli život punim plućima i bili ispunjeni ne samo na poslovnom nego i osobnom planu, potrebno je uzeti predah, uživati u svojim ritualima, među koje spadaju i beauty tretmani. Oni su savršena prilika da odmorimo i tijelo i duh.

Foto: Ivan Ivanišević

Upravo time vodi se poznata splitska oaza ljepote – Beauty Centar Touch, kojeg od danas možete posjetiti i na drugoj, novoj lokaciji – u modernom prostoru u Poljičkoj cesti 26 D. Povodom otvorenja, vlasnica salona, Monika Miše, svojim je suradnicima, klijentima i prijateljima upriličila i veliki event.

Foto: Ivan Ivanišević

Cilj Beauty Centra Touch jest ostvariti viziju ljepote i pružiti klijentima sve na jednom mjestu, koristeći najnovije tehnike i tehnologije koje nudi estetska industrija.  A ta ljepota ogleda se i u svakom centimetru interijera beauty centra.

Foto: Ivan Ivanišević

Stoga ne čudi da nam je pažnju ipak prije svega privukao ambijent nove poslovnice Beauty Centra Touch i moramo priznati da osvaja na prvi pogled. Za uređenje je bio zadužen Angelika Design, a prostorom dominiraju tople, zemljane nijanse koje se isprepliću s upečatljivim zlatnim detaljima. Bijele i bež fotelje te sofe doprinose prozračnosti prostora, a drvene police na zidovima dodatno pojačavaju topli ugođaj.

Foto: Ivan Ivanišević

Za iznimno cozy atmosferu zaslužne su i brojne lampe i drugi izvori svjetla, vaze s bijelim ružama, kao i savršen izbor detalja koji zaokružuju ideju o decentnom, elegantnom prostoru uređenom s dozom svedenog luksuza. Posvećenost kvaliteti osjeti se na svakom koraku, kao i na onom najvažnijem – beauty uslugama koje Touch pruža – tretmane lica i tijela, masaže, njegu ruku i stopala, depilaciju te trepavice i obrve.

Foto: Ivan Ivanišević

 

 

 

Komentari