Novi projekt je spreman: Mirjana Mikulec otvara školu za dizajn interijera

Nakon niza uspješnih projekata – od studija za projektiranje i uređenje interijera osnovanom prije 12 godina, preko emisije InDizajn, sajma interijera pa sve do linije proizvoda za dom, poznata dizajnerica pokreće školu za uređenje i stiliziranje interijera. Sve potrebne informacije o tome saznajte u nastavku!

 

 

Za renomiranu dizajnericu Mirjanu Mikulec početak jeseni bit će obogaćen još jednim novim izazovom, usmjerenim prema edukaciji. U listopadu kreće s radom škola za uređenje i stiliziranje interijera koju dizajnerica pokreće s timom vrhunskih predavača. Nakon otvaranja studija interijera koji iza sebe ima 12 godina postojanja i preko tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokretanja emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec, koja ulazi u 16. sezonu, objavljenih 12 knjiga, linije proizvoda za dom i pokretanja sajma koji je već postao tradicija, red je došao i na otvaranje škole. Glavni motiv za pokretanje škole “Dizajn interijera Mirjana Mikulec – ustanova za obrazovanje odraslih” dizajnerici je bio sve veće zanimanje javnosti za uređivanje interijera ali i želja pojedinaca za stjecanjem stručnog znanja i umijeća kako bi se i oni okušali u dizajnu.

 

Foto: Rajna Raguž

 

„Iako sve ostaje unutar dizajna i arhitekture, ovo je ipak nešto posve drugačije od onoga što smo do sada radili i jedva čekam prve polaznike. Otvaranje škole u planu je već neko vrijeme, a posljednjih godinu dana intenzivno sam sa svojim timom radila na ostvarenju. Namjera nam je bila da svim ljubiteljima interijera koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima pružimo znanje i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje sve popularnijim zanimanjem stilista i dizajnera interijera“, objasnila je Mirjana Mikulec dodajući kako je program koji nudi škola odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

 

 

Prva akademska godina, koja će trajati od listopada do svibnja, nudi 340 sati teoretskog i stručnog znanja nakon kojeg se stječe zvanje stilista interijera, a nakon druge zvanje dizajnera interijera. U novouređenom, atraktivnom i ugodnom prostoru u središtu Zagreba, u Žerjavićevoj 19 polaznici će od 14. listopada o tajnama stiliziranja interijera kroz predavanja i praktične vježbe moći učiti od pravih stručnjaka – arhitekata s dugogodišnjim iskustvom u projektiranju i dizajniranju prostora.

 

Foto: Rajna Raguž

„Naši će predavači otkriti polaznicima tajne lijepih, odvažnih i funkcionalnih interijera, i, što je još važnije, prenijeti im svoje bogato znanje. Naše iskustvo i znanje glavni su adut škole koji će polaznicima omogućiti da budu doista spremni za bavljenje ovim poslom“, ističe Mirjana Mikulec.

Sve o školi – uvjetima upisa, programu i načinu rada možete saznati na www.dizajninterijera.mirjanamikulec.com

Komentari