DARUJEMO VAS: osvojite naše DIY kreacije i uljepšajte svoj životni prostor

Dok ekipa emisije InDizajn smišlja nove ‘uradi sam’ projekte koji će biti prikazani na proljeće u novim epizodama, odlučili smo razveseliti vas. Poklanjamo nekoliko stvari koje smo izradili u prošloj sezoni. Nagradna igra kreće u srijedu, 8. veljače, a vi odaberite svoga favorita za kojeg ćete se natjecati!

 


Jedna od omiljenih rubrika na našem portalu, ali i emisiji InDizajn su svakako DIY projekti. Bude kreativnost i maštu, pozivaju nas da steknemo nove vještine i umijeća ili da usavršimo postojeća.

Nerijetko su to projekti koji stvaraju reciklirane proizvode što je ekološki prihvatljivo jer stari predmeti i i uređaju dobivaju nove uloge. To je ušteda na kućnom budžetu, naročito ako ste namjeravali kupiti primjerice novu vješalicu, a sami ste je napravili uz malo truda, vremena i novaca.

Nastavljamo tradiciju stvaranja DIY priloga za nove epizode i novu, 23. sezonu InDizajna koja kreće na proljeće, ali i poklanjanje onih već izrađenih. Od sutra, 8. veljače, krećemo s nagradnom igrom na našim društvenim mrežama – dio ćemo pokloniti na Facebook stranici, a dio na Instagram profilu InDizajna.

U nastavku vam otkrivamo neke od njih!


VJEŠALICA od lanaca za kapute, odjeću, jakne i modne dodatke koja izgleda vrlo originalno i efektno ni u jednom hodniku neće proći nezamijećene!

Foto: Marko Cindrić

ZIDNA POLICA za odlaganje knjiga, bilja ili dekoracija napravljena od drvenih daski i hula-hopa, poznatih gimnastičkih obruča.

Foto: Marko Cindrić

 


BLAGOVAONSKI STOLIĆ – Ako živite u manjem stanu i nemate mjesta za blagovaonicu, sigurno će vam dobro doći ovaj mali blagovaonski stolić koji se pričvrsti na zid. Naravno, vama može izvrsno poslužiti i kao polica.

Foto: Marko Cindrić

 

KLUPICA – Osim što dobro izgleda, idealna je za odložiti stvari na ulazu u dom, obuti se, izuti se ili posložiti ispod nje cipele koje češće koristite.

InDizajn

 

STOLIĆ ZA SUKULENTE –  vrlo praktičan, a ujedno i atraktivan komad namještaja koji će podignuti svaki prostor. Idealno mjesto za vaše sukulente, zar ne?

InDizajn

 

Komentari