ŽELIMO SVE: božićna kolekcija s potpisom Zara Home već je tu i oduševila nas je

Božićna kolekcija omiljenog brenda za uređenje doma upravo je stigla, a volite li blagdansko uređenje, novitetima nećete moći odoljeti.

 


Zara Home ove je godine predstavila kolekciju koja slavi prirodu, jednostavnost i minimalizam. Popularni sestrinski brend još popularnijeg high street giganta tijekom cijele godine oduševljava ljubitelje uređenja doma, no božićna je kolekcija svakako ona najiščekivanija.

Ovogodišnja je kolekcija puna decentnih ukrasa i prirodnih materijala koji slave jednostavnost, ali i održivost. No sjaja i božićne čarolije u njima ne nedostaje…

Foto: Zara Home

Srebrni i zlatni detalji, crveni motivi, ukrasi inspirirani prirodom koji djeluju kao da su ručno izrađeni – osnovni su to motivi nove kolekcije. Cijela kolekcija odiše vintage atmosferom i nostalgijom, čime Zara Home nastavlja svoju dobro znanu tradiciju, po kojoj je i prepoznatljiva.

Foto: Zara Home

Zara Home blagdanska kolekcija donosi prekrasne dekoracije koje su nas oduševile svojim izgledom, a prije svega toplinom koju nude.

Kuglice, lampice, vijenci za vrata ili prozore, detalji za uređenje stola poput stolnjaka, salveta, tanjura i stalaka za kolače i torte… lako će se uklopiti u svaki dom, bez obzira na stil uređenja.

Foto: Zara Home

 


Cijela božićna kolekcija dostupna je ovdje.

Komentari