PRIJAVITE SE: kreće nagradni natječaj za besplatno preuređenje jedne prostorije u domu

Želja vam je promijeniti izgled neke od prostorija u domu jer vam se ne sviđa stari i neatraktivni namještaj ili je prostor jednostavno nedovršen pa ste nezadovoljni cjelokupnim dojmom? Prijavite se na nagradni natječaj InDizajna i Meblo Tradea i osvojite besplatno preuređenje jedne prostorije u domu! 

Iako je posljednja, 19. sezona tek završila s emitiranjem, ekipa InDizajna uvelike priprema novu koja će krenuti na jesen. U novoj, 20. sezoni InDizajn i Meblo Trade će zajedničkim snagama nastaviti realizirati svima omiljeni tv prilog Iznenadi me. Riječ o nagradnom makeoveru u kojem se gledateljima preuređuje jedna prostoriju u domu.

Ekipa Mirjane Mikulec će s budžetom u vrijednosti od najmanje 5000 kuna i u ograničenom vremenskom roku od svega 8 sati unijeti efektnu promjenu u prostor. Unatoč ovim ograničenjima, poluprazni, nedovršeni i bezlični prostori doživjet će pravu funkcionalnu i stilsku transformaciju. Pored toga, nagradni makeoveri Iznenadi me rješavaju usput i neke praktične nedoumice i probleme u životnom prostoru!

Kako biste dobili nagradno preuređenje, potrebno je prijaviti se na natječaj Iznenadi me i osvojiti ga!

Foto: Darko Mihalić

Prijaviti se možete putem LINKA, a u prijavi priložite četiri fotografije prostorije čiji izgled želite promijeniti te obrazložite zašto baš vi zaslužujete mini preuređenje. Neovisni žiri, kojeg čine predstavnici InDizajna, odabrat će osam prijava koje su ponudile zanimljiv i kreativan odgovor na zadano pitanje. Pored toga, žiri će se u odabiru ravnati i izvedivošću preuređenja u ograničenom vremenskom roku i s obzirom na primjenjivost asortimana Meblo Tradea, budući da se u suradnji s njim prilog i realizira.

Prijave su otvorene od 31. svibnja do 6. lipnja, a sve o uvjetima natječaja možete pročitati OVDJE.

U nastavku pogledajte neke od naših mini makeovera iz prošlih sezona!

Komentari