BAŠ U PRAVI TREN: držač za ručnike koji ih ujedno suši i dezinficira

Držač za ručnike Dry Clean zbog svojih dodatnih svojstava potrebniji je nego ikada. Ovo malo tehnološko čudo pravi je saveznik u borbi protiv širenja korona virusa

 

 

 

Jedna od čestih komponenti produkt dizajna je i inovativnost. Nove praktične ideje stvaraju nove proizvode i tako olakšavaju svakodnevni život i povećavaju njegovu kvalitetu. A zadaća produkt dizajna je prije svega da proizvodi budu korisni odnosno da imaju uporabnu vrijednost. Predmet koji vam predstavljamo, držač za ručnike Dry Clean, upravo je to.

I savršen je odgovor na aktualnu situaciju vezanu uz korona virus gdje su potrebne pojačane higijenske mjere te često pranje i dezinficiranje ruku.

 

PAMETNI MAČJI TOALET: upoznajte inovativni iKuddle koji će oduševiti sve vlasnike

Foto: Pure Design

Usto, s ovim uređajem više nećemo imati problema s neprestano vlažnim ručnicima u kupaonici, što je naročito bitno za vrijeme zimskih mjeseci. Vlažni predmeti pogoduju razmnožavanju bakterija, pa je bitno da se čim prije osuše.

Foto: Pure Design

Naime, Dry Clean, koji je osmislio kreativni tim tvrtke Pure Design nije samo obični držač za ručnike. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, Dry Clean je i vrlo sposobna sušilica te dezinfikator. Uređaj u sebi ima ugrađenu minijaturnu turbinu za usmjeravanje vrućeg zraka prema ručnicima koji su presavijeni preko držača. Turbina održava i temperaturu radi lakšeg sušenja.

K tome, UV svjetlo u držaču dezinficira ručnik te ga održava mekanim.

Foto: Pure Design
Foto: Pure Design
Komentari